Op zoek naar een administratiekantoor?

Een administratiekantoor zoeken is eenvoudig, maar een goed kantoor vinden is nog niet zo gemakkelijk. Want waar moet u op letten? Wat zijn uw referentiepunten? Wat weet u van het desbetreffende kantoor? En u wilt ook niet zomaar uw zaken aan het eerste het beste bedrijf toevertrouwen. Daarom is het goed van te voren goed onderzoek te doen naar het reilen en zeilen binnen een administratiekantoor. Een van de opties binnen deze sector is het inhuren van Actium. Actium is een administratiekantoor waar u op kunt rekenen. Tot de expertise van Actium behoren onder andere:

  • boekhouding
  • jaarrekeningen
  • salarisadministratie
  • aangifte diverse belastingen
  • financiële administratie

Actium streeft er naar uw administratie ten dele of geheel van u over te nemen zodat u zich kunt richten op datgene waar u goed in bent. Als ondernemer houdt u zich natuurlijk het liefst bezig met de hoofdactiviteiten binnen uw bedrijf. Dat geldt ook voor Actium, waar administratieve bezigheden behoren tot het expertisegebied van alle medewerkers. Ongeacht de aard van uw bedrijf, de grootte of de aard van de financiële administratie kunt u terecht bij Actium. Medewerkers hebben vele jaren ervaring met het zoeken naar administratieve oplossingen in diverse sectoren en bedrijven. Daarom bent u als ondernemer, groot, klein of ZZP’er, altijd welkom bij administratiekantoor Actium.

Klant worden bij administratiekantoor Actium

Stel, u bent op zoek naar een administratiekantoor en u overweegt een deel van uw administratie over te hevelen naar Actium. Hoe zorgt u ervoor dat alles in goede banen wordt geleid? Dat kunt u overlaten aan een van de adviseurs van Actium. Een medewerker zal in overleg met u eerst doornemen welke activiteiten u voortaan door het administratiekantoor wilt laten uitvoeren. Hierbij is het uiteraard belangrijk voor een zo groot mogelijke continuïteit te zorgen zodat alle processen binnen uw bedrijf ongestoord door kunnen gaan. Hevelt u bijvoorbeeld uw salarisadministratie over, dan is het zaak dat alle salarissen gewoon worden doorbetaald. Ook het overdragen van de belastingzaken kan geruisloos worden geregeld. Als u klant wilt worden bij het administratiekantoor moet u een aantal stappen zetten. Ten eerste is het prettig om de website door te lezen om zo voldoende op de hoogte te zijn van alle werkzaamheden van het administratiekantoor. Zo leert u dat het niet alleen mogelijk is om uw belastingen door het kantoor te laten doen, maar dat u ook als starter terecht kunt voor advies en nog veel meer. Hierna is het mogelijk om online een offerte aan te vragen. Daarnaast kunt u per mail of telefonisch contact opnemen met een medewerker van Actium. Deze zal dan met u een afspraak maken over het vervolg van het traject. Alles zal altijd in overleg met u gebeuren. Het administratiekantoor moet allereest voldoende inzicht krijgen in de bedrijfsadministratie. Indien nodig en gewenst kan een adviseur van het administratiekantoor de nodige tips geven om uw administratie nog efficiënter te laten verlopen. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van uw belastingaangifte of het organiseren van uw salarisadministratie voor optimale efficiëntie. Van dit laatste profiteert niet alleen uw bedrijf, maar ook uw werknemers. Daarom is het in de arm nemen van een administratiekantoor een slimme zet op weg naar een gezond en dynamisch bedrijf. Een van de bijkomende voordelen van het overdragen van uw administratie is dat u er uw eigen administratieve krachten kunt inzetten voor andere taken of in zijn geheel afscheid kunt nemen van uw administratieve afdeling. Dat scheelt u bovenal in de kosten en u hoeft er ook geen energie meer in te steken. Die energie kunt u gebruiken voor het verbeteren van de andere afdelingen binnen uw bedrijf. Daarom is het inhuren van een administratiekantoor ook bijzonder geschikt als u noodgedwongen moet bezuinigen of uw personeelsbestand om andere redenen wilt minimaliseren. Hierover kan een medewerker u meer informatie geven indien u dat wenst.

Andere diensten

Voor starters is een administratiekantoor een bijzonder handige partner in het organiseren van diverse aspecten van een bedrijf. Actium kan u bijvoorbeeld adviseren over het aannemen van personeel, het organiseren van de uitgifte van diverse benodigde certificaten zoals de VAR, salarisadministratie en online loonstrookjes. Als u er direct voor kiest veel zaken online in te richten als ondernemer bespaart u dat later onnodig veel geld en gedoe. Een moderne onderneming is zo gemakkelijk in te richten met behulp van een administratiekantoor als Actium. Vele ondernemers zijn u in dit aspect voorgegaan. Niet zelden zijn zij hierdoor uitgegroeid tot groeiende en winstgevende ondernemingen. Het is goed mogelijk dat u na het raadplegen van de website nog met vragen zit. Het opstarten van een eigen onderneming en de bijbehorende administratie is immers geen kinderspel. Daarom is het uiteraard mogelijk met een van de medewerkers van het administratiekantoor contact op te nemen om hem of haar uw vragen voor te leggen. Dat kan over van alles gaan, maar u kunt er zeker van zijn dat de medewerkers van Actium altijd in staat zijn uw vragen te beantwoorden. Ook als u al klant bent bij het administratiekantoor kunt u altijd aankloppen indien u meer informatie wilt over een van de producten van het kantoor. Daarnaast is het mogelijk het pakket aan administratieve diensten indien gewenst aan te passen. Als u bijvoorbeeld al uw belastingaangifte laat doen middels het kantoor maar ook de rest van uw boekhouding wilt overhevelen is dit uiteraard geen probleem. U kunt daarvoor contact opnemen met Actium via mail of telefoon.