Vulnerabilii

Mi-ar plăcea să existe o lume în care relațiile nu sunt atât de complicate. Ai făcut sex cu el din prima seară și doar te bucuri liniștită de clipele împărțite împreună pentru că știi sigur că te va suna a doua zi să beți o cafea. Sună utopic? Fără griji inutile că nu te place și că nu te va mai căuta niciodată.

'Ești o fraieră, Nikki. Doar a vrut să te fută.'

Nu, nu ești o fraieră. Nu, nu a vrut decât să te fută.

În această lume nu există judecăți sau prejudecăți despre sex. Poți să faci orice simți cu oricine, oriunde, oricând și în orice fel fără să fie considerat ceva greșit sau să îi pese cuiva. Dacă vrei să nu îl mai vezi în acea dimineață, pleacă imediat cum își dă drumul. Dacă vrei să îl vezi în cât mai multe dimineți și nopți, e la ușa ta ori de câte ori te gândești la el. Ce dorești să se întâmple, fix aia se întâmplă. El nu te consideră femeie ușoară, prietenele tale nu te fac curvă pe la spate și nici tu nu îți faci procese de conștiință după. E o lume deschisă la posibilități, la aventură, la regăsire, la explorare, la experiențe de orice fel. O lume fără frici și răutăți.

Chiar dacă această lume nu există, sunt persoane care se comportă ca și cum ar exista, pentru că lor nu le pasă de părerea celorlalți și acționeză strict conform proprilor dorințe. Le-o fi bine așa? Au curajul să fie exact așa cum sunt, fără să se modeleze după normele și așteptările societății. Trăiesc clipa la intensitate maximă.

Ce îmi place cel mai mult la sex nu este orgasmul și nici țigara de după (nici măcar nu fumez), ci momentele dintre partide când stau cu capul pe pieptul lui și suntem amândoi vulnerabili. Îmi place apropierea dintre noi pe care ne-o dă faptul că cu câteva minute înainte a fost în mine și ne-am provocat plăcere, iar acum vorbim de cele mai random căcaturi și râdem la filmulețe de pe YouTube. Suntem sinceri și puri, neprihăniți de lumea exterioară. Ne sărutăm ocazional în timp ce ne lăsăm trupurile să își tragă respirația. Îi simt rece transpirația pe pielea mea și respirația îi e groaie. L-am obosit. Zâmbesc. Zâmbește și el. Nimeni și nimic nu ne poate atinge în aceste momente. Suntem doar el și eu. Îi povestesc despre viața mea. El îmi mângâie fesele. Mă tachinează că îi e somn. Suntem vulnerabili unul în fața celuilalt nu pentru că am făcut sex, nu pentru că suntem goi pușcă, ci pentru că am rămas unul lângă celălalt și după ce actul s-a consumat. Acum se deschid sufletele. Barierele sunt dărâmate. Să îl las să intre?

Like what you read? Give Ad Luna a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.