Közös munka

Elkezdtem felszedni az alap norvég kifejezéseket. Elég segítőkészek, mert azóta mindent amire ránézek norvégul mondják nekem☺ Egyébként 2 féle nyelvet beszélnek, az új norvégot és a dán-norvégot, ha jól értelmeztem. Az, hogy ezt mit jelent számomra egyszeri megélhetési nyelvtanulónak, gőzöm sincs még.

Jézus szétkapta a fürdőszobat 4 napja, azóta …☺

Hol van sok kullancs? Az erdőben! Mit csinálunk, ha süt a nap? Fát vágunk az erdőben!

Kiderült, hogy a helyi rendőrnek a szüleinek festem a kocsibeállóját. Ez nagyon király, mert hatalmas arc az egész család, mint valami nagyszülők, kaptam sütit is! Aztán a mikor a taggal beszéltem és kinyögtem, hogy mászok stb, mondta h akkor ír egy smst Andalsnesbe és lehet talál nekem valami melót. Melleseg megadta a barátjának, a helyi brutálmászónak is a számát, ha kell még segítség. Ultraköszi!

Reggel amikor lementem, akkor született pár perce pár kisbárány, haláli aranyosak, csinálok képeket majd. Hétvégén csinált a hosztom valami brutálisan finom sütit, meg kenyeret, na ez az a típus amit vajjal leküldesz hármat annyira finom. Azon filózom, kérek majd ha lelépek. Egyébként hostéknál akkora buli lesz a nyár, hogy egyszerre 4 ember lesz rajtuk kívül itt.

Ja megyek innen tovább, elég sok opció van. A rendőrbácsin kívül pár workaway, néhány wwoof host meg találtam két hegyi fogadót. Na az utolsó kettőből bármelyik lehetne, mindkettő elég tuti lenne. Nagyon vágyom a hegyekbe, ahol végre hideg van :D

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.