Espressor automat Philips Saeco Exprelia HD8858/01, Dispozitiv spumare, Functie Cappuccino, Rasnita ceramica, 15 Bar, 1.5 l, Carafa lapte integrata 0.5 l

Espressor automat Philips Saeco Exprelia HD8858/01, Dispozitiv spumare, Functie Cappuccino, Rasnita ceramica, 15 Bar, 1.5 l, Carafa lapte integrata 0.5 l

Cu Exprelia, amatorii de cafea pot simti emotia prepararii unei cafele asa cum ar face-o specialistii, cu abilitatea de a configura pana la 7 setari pentru fiecare bautura si cu garantia igienei perfecte certificate de VDE.
Pentru o consistenta irezistibila, cremoasa si spumoasa, carafa pentru lapte integrata amesteca laptele de doua ori, indepartand bulele si impuritatile. Printr-o singura atingere a butonului, fluxul constant al spumei catifelate fara risc de stropire curge direct in ceasca, la o temperatura confortabila. Multumita fierbatorului dublu puternic, acesta poate crea aburi pentru spumarea laptelui si poate prepara espresso imediat, pentru bauturi cu temperatura perfecta, fara a mai astepta.
Dupa ce ai ales concentratia ideala din cele 5 setari diferite, o poti salva cu usurinta, folosind functia de memorare, precum si lungimea si temperatura dorite. Apoi fiecare ceasca viitoare va fi personalizata exact in functie de gustul tau. Nu va mai trebui sa ii readuci aminte, spre deosebire de cazul unui barista local.
Mentinerea unui grad ridicat de igiena nu a fost niciodata la fel de simplu. Multumita ciclului de curatare cu abur, mecanismul de spumare va fi curatat automat, eliminand reziduurile de lapte fara nevoia de a goli carafa. Performanta igienica este certificata de institutul german independent de testare, VDE.
Filtrul AquaClean patentat de Saeco iti garanteaza ca vei beneficia de toate avantajele aparatului tau Saeco. Schimband filtrul o data la 3 luni, vei obtine beneficiul igienic al apei curate si fara impuritati, fara bataile de cap cu detartrarea aparatului, pentru maxim 5000 cesti, daca se utilizeaza cesti de 0,1 l si 8 filtre.

Garantie: 2 ani

VEZI AICI ALTE — — ->ESPRESSOARE
Pe Timoshop.ro gasesti o gama foarte variata de electrocasnice mici si mari, scule electrice si unelte. Doar pe timoshop.ro gasesti Espressor automat Philips Saeco Exprelia HD8858/01, Dispozitiv spumare, Functie Cappuccino, Rasnita ceramica, 15 Bar, 1.5 l, Carafa lapte integrata 0.5 l-Totul Intr-o Multime de Oferte.