Urmăreşte online filmul Eragon 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

ERAGON (2006) film gratuit subtitrat in limba Romana

Arya este un elf şi prinţesă a Ellesmera. Ea este nevoită să fugă pentru a-şi salva viaţa cu o „piatră” furată de la maleficul rege Galbatorix. Ea este înconjurată de un inel de foc creat de un Shade (practicant de magie neagră) pe nume Durza şi pentru a proteja piatra de el ea se foloseşte de magia sa pentru a o trimite într-o pădure îndepărtată acolo unde Eragon (Ed Speleers), un fermier în vârstă de 17 ani din micuţul sat Carvahall, vânează pentru a supravieţui.

Atunci când piatra apare în calea lui ca prin magie, el o ia şi o duce în satul natal în speranţa că o va putea da la schimb pentru mâncare. După ce o aduce acasă, el realizează că piatra este, de fapt, un ou şi un dragon albastru iese din el. Când atinge dragonul, un semn magic este încrustat în palma sa, o magie care este simţită de toţi cei care au o conexiune cu legenda dragonului şi, mai ales, cu Arya şi Galbatorix.

Eragon încearcă să păstreze dragonul şi să aibă grijă de el, însă Galbatorix îşi trimite monştrii să îl captureze pe Eragon şi să îi ia dragonul. Eragon aruncă dragonul în înaltul cerului pentru a-l învăţa să zboare, lucru care se şi întâmplă şi se întoarce imediat la el, complet crescut datorită magiei. Dragonul este o femelă care i se prezintă lui Eragon drept Saphira, iar cei doi îşi pot auzi gândurile unul altuia. După ce îşi găseşte unchiul mort, Eragon îşi varsă durarea asupra Saphirei, acuzând-o că este vina ei şi o alungă.

Urmăreşte online filmul Eragon 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

- Filme Online 2016