Misiunea

Viziunea

Stim ca Romania poate fi o tara cu adevarat dezvoltata. Si stim ca noi Romanii suntem un popor determinat, muncitor. Iar una din cele mai puternice dovezi sunt cei aproape 4 milioane de Romani din Diaspora. Muncind, studiind, ducand lucrurile mai departe cu profesionalism.

Sustinem o Romanie puternica. O Romanie cu o economie puternica bazata pe productie, pe servicii, pe expertiza si munca, nu doar pe consum.

O tara eficienta unde lucrurile se rezolva in cateva minute, online sau printr-un singur drum.

Sustinem o Romanie sanatoasa cu un sistem de sanatate dezvoltat, cu spitale unde oamenii sa se insanatoseasca, sa se relaxeze, sa se refaca cu adevarat.

Sustinem o Romanie verde, cu paduri refacute, pline de animale si plante. O Romanie a oraselor verzi, cu parcuri si bulevarde pline de copaci, cu aer curat dincolo de orice indoiala.

Sustinem o Romanie corecta, unde coruptia mica sau mare, nu doar ca nu isi are locul legal, ci in fundatia intregii societati. O Romanie clara, determinata, ce nu face compromisuri.

Sustinem o Romanie educata. Educata pentru toti si fiecare, nu doar pentru olimpici ce au reusit in ciuda sistemului vechi. O tara unde a fi profesor, dascal, educator este una din cele mai inalte si pretuite vocatii, avand cei mai experimentati oameni sa ghideze viitoarele generatii spre success.

Sustinem o Romanie a implicarii, unde fiecare persoana se implica mai mult sau mai putin. Ajutand la proiecte de tara, sau semnaland probleme de zi cu zi in orasul lor.

Valori

Corectitudinea. Fiindca este fundatia oricarui grup, oras, stat performant din istorie.

Profesionalismul. Fiindca privim pe twrmen lung, pentru noi toti.

Eficienta. Fiindca este timpul nostru, viata noastra a tuturor, si sunt atat de multe lucruri minubate in lume.

Simplitate. Fiindca eleganta, puterea, profesionalismul, eficienta reala se vad prin simplitatea lor.

Stoicismul. Fiindca nimic maret nu a fost construit intr-o zi. Stim ca e o aventura pe termen lung. Mai lung decat am vrea dar mai scurt cu cat suntem cu totii impreuna.

Transparenta. Fiindca atunci cand facem lucrurile pe bune nu avem de ce sa be ascundem. Daca gresim, in

Curajul sa zicem da corectitudinii.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.