Construirea dispozitivelor radionice, eterice sau de control mental

Construirea dispozitivelor radionice, eterice sau de control mental

Eu nu-mi pot continua sau dezvolta cercetările din cauza contextului și piedicilor puse, așa că le prezint în public, ca alții să poată. Alege şi tu, la rândul tău, să publici ceea ce consideri, altfel, alţii (ca şi Serviciile Secrete) oricum vor afla şi vor nota într-o arhivă şi poate dezvolta, în viitor, ceea ce au aflat. Cu cei în putere din România niciodată nu vei putea face nimic sau construi nimic. Mă refer la nivelul superior al Poliţiei, intelligence, Armată, para-pshihologi sau oricine altcineva are interesul a menţine lumea în necunosţinţă, dobitocie, pentru a-i putea exploata şi mai mult. Te vor zăpăci, încurca, îndobitoci, exploata şi arunca.

*Acest text nu este ceva rău și nu instigă la terorism sau crimă. Este în interesul cercetării, educației și îmbunătățirii vieții. Aceste dispozitive pot rula radionic împotriva unei persoane, instituție, neam, ca și “PSD, ciuma roșie”, pentru a face o zonă să se simtă în siguranță, pentru prosperitatea proprie, depinde ce emiți. Oamenii ce se află în raza de acțiune, creierul lor, va percepe ceea ce emiți la un nivel subliminal, este ca un tethering sau legătură ce foloseşte minţile oamenilor pentru manifestarea unui scop. Reține că gândurile umane sunt impulsuri electromagnetice și energie și ele se manifestă, poţi compara mintea umană cu un radio emităţor şi receptor. Tot ceea ce omul a manifestat şi materializat, a fost cândva ideea cuiva.

Gândește-te la un aparat pe bază de ultrasunete ce înlătură rozătoarele sau gândacii din casă.

Ca acesta afişat când dai click pe legătura / link-ul de mai jos:

Acum, devin-o conștient că există astfel de aparate și pentru oameni. Fiecare dispozitiv electronic, creează un câmp electromagnetic în jurul lui și acest câmp, controlat de către un nivel superior ție, este programat cum vrea nivelul superior ție. Îl programezi tu sau te programează ei? Vei trăi ca o gaină care nu știe ce face, în coteț, până vei muri neștiind cum, ca aceia ce cresc găinile să mănânce din tine?

**Această invenție, mă refer la dispozitivul radionic despre care scriu, este cu mult depășită de intelligenceul modern și Secret Service. Teoretic ei pot rula prin toată infrastructura.

Îți vei folosi creierul pentru a manifesta ceva sau vei folosi un dispozitiv radionic / eteric, cu 70 led-uri infraroșu și 3 leduri ultraviolet?

Aceste mașinării se pot și cumpăra, sunt scumpe, mii de lei, multe fiind extrem de slabe. Reține că gândurile umane sunt impulsuri electromagnetice și energie și ele se manifestă. Uită-te la imaginea de mai jos, ce prezintă cu dispozitiv ce ar trebui să detecteze camere sa microfoane ce folosesc infraroșu, numele este “Ghost Finder”, în traducere din engleză în română “Găsitorul de fantomă”. Înțelegi? Acesta este și viața după moarte, o frecvență WiFi sau infraroșu, există dar nu o vezi.

Îți poți crea propria fantomă sau formă mentală, artificial.

Am scris, în trecut (ca la hipnoză, îți amintești când erai copil), despre “construirea aparatelor radionice”, însă, nu am explicat bine.

Îți voi explica, în textul de mai jos, cum să-ți construiești propriul dispozitiv radionic, într-un mod rapid si simplu.

Ai nevoie de:

Sistemul deja construit, o instalaţie pentru crăciun doar pe bază de baterii, dacă iei una ce se alimentează direct la reţeaua electrică sau priză, va arde ledurile infraroşu, ai nevoie de un sistem pe baterii, pentru a evita arderea sau defectarea rapidă a ledurilor ce emit, datorită unui acumulator prea puternic:

LED-uri emiţătoare de infraroșu:

LED-uri ultraviolet:

https://www.adelaida.ro/led-5mm-ultraviolet-osv5yl57e1a-uv.html

3 x baterii:

(bateriile ieftine, la preț de 1 leu, se schimbă la aproximativ 24 ore)

Cablu Jack 3.5:

Un telefon cu un card de memorie, la care conectezi mufa jack, ca o boxă sau cască, prin intermediul lui emiți radionic. Ca acelea simple, puse la vânzare pe eMag.ro, la 59 lei, ce suportă card de memorie.

*Toate acestea nu depășesc suma de 400 lei.

Întotdeauna să iei mai multe din fiecare, dacă se strică una rămân altele, mă refer la leduri și mufe jack.

***Reține, când asamblezi dispozitivul, firul ce semnifică plusul se conectează la plus și minus la minus, este valabil și pentru mufa Jack 3.5. LED-urile au un “picior” mai scurt și unul mai mare, acela mai mare este plus și acela mai mic este minus. Dacă le conectezi greșit se pot arde rapid și nu vor rula. Ataşez mai jos o imagine.

****LED-ul infraroșu nu este perceput de ochiul uman, mă refer la lumina emisă. El apare doar pe camere. Ca să te asiguri că aparatul radionic funcționează, după ce ai asamblat dispozitivul, fă o poză cu telefonul mobil la o distanță de 5–10 cm de LED, el ar trebui să apară ca în imaginea atașată mai jos (să se vadă lumina, chiar dacă cu ochiul uman nu este percepută).

Foto pe întuneric (ledul IR luminează mult mai puternic, calitatea imaginii afectează claritatea):

Asamblarea:

Atașez în imagini.

*Pentru carcasa cu baterii, taie firul ce duce spre leduri, lăsând 5–6 cm de fir (2 fire, minusul şi plusul) ce porneşte din carcasă spre leduri. De acele fire vei lega ledurile.

Vocile sintetice le creezi, după asamblarea dispozitivului, prin intermediul programului Speech2Go, apoi le editezi în programul Audacity cum dorești. Ca de exemplu, poți seta pe 10Hz vocea pe centru, pe right sau partea dreaptă o voce de femeie și pe left sau partea stângă o voce de bărbat, creezi fișierul, îl descarci sau tragi pe cardul de memorie, introduci cardul în telefon și conectezi dispozitivul radionic, mufa Jack, în telefon, boxă portabilă sau MP4. Acum pornești dispozitivul (există un buton, ON/OFF, pe carcasa de baterii comandată/cumparată), când este pornit, LED-urile infraroșu sunt vizibile (lumina) pe camera oricărui telefon. Acum doar îi schimbi bateriile la 24 ore, poți cumpăra baterii la 1 leu.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store