ο φόβος τους

Για δεύτερη φορά μετά την Χούντα καλείται ο Ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος να αποφασίσει για ένα εξόχως σημαντικό ζήτημα και το ερώτημα: ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην προτεινόμενη από τους θεσμούς συμφωνία. Μία ερμηνεία του ερωτήματος θα μπορούσε να είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ευρώ, μία άλλη ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην ΕΕ και μία άλλη ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην λιτότητα, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Προσωπικά αντιλαμβάνομαι το τελευταίο.

Ήδη από την πρώτη στιγμή της εξαγγελίας του δημοψηφίσματος παρατηρούμε τον πανικό που προσπαθούν να σπείρουν οι γνωστοί κουκουλοφόροι των ΜΜΕ @skaigr, @MegaGegonota, @ant1newsgr σε αγαστή συνεργασία με τις εγκληματικές οργανώσεις @neadhmokratia, @pasok, @ToPotami όπου προτρέπουν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες, λες και αν βγάλουν τα λεφτά τους και σε περίπτωση που βγούμε από το ευρώ και επιστρέψουμε στη δραχμή μετά από 10 μήνες, θα έχουν μεγαλύτερη αξία! Αυτό βέβαια το γνωρίζουν πολύ καλά, είναι όμως και το μοναδικό εργαλείο που διαθέτουν για να καταδικάσουν όχι την κυβέρνηση, αλλά τον άτιμο λαό που απαιτεί να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν.

Οι πολιτικές τους έχουν αποκαλυφθεί εδώ και καιρό και έχουν μείνει με τον φόβο.

Φοβούνται πως αν αντισταθεί ό κόσμος στις εκβιαστικές πολιτικές της ενωμένης και αλληλέγγυας Ευρώπης θα απομονωθούν για πολλά χρόνια και θα χάσουν το αναφαίρετο γι’ αυτούς δικαίωμα να ασκούν εξουσία για λογαριασμό δικό τους και όμοιων τους. Φοβούνται πως θα σταματήσουν να είναι διαχειριστές μιας μηχανής παραγωγής χρέους. Φοβούνται πως ολόκληρες οικογένειες ειδικών συμβούλων και διευθυντάδων θα αξιολογηθούν για πρώτη φορά. Φοβούνται πως θα μπούνε οι αμαρτωλοί στις τράπεζές τους και θα ανακαλύψουν τις περίεργες συναλλαγές τους. Φοβούνται πως θα φορολογήσουν τις off-shore εταιρείες τους. Φοβούνται μήπως χάσουν τα προνόμιά τους.

ΔΕΝ φοβούνται για την δουλειά μας. ΔΕΝ φοβούνται για την σύνταξή μας. ΔΕΝ φοβούνται για τα φάρμακά μας. ΔΕΝ φοβούνται για την βενζίνη μας. ΔΕΝ φοβούνται για τα ευρώ μας. ΔΕΝ φοβούνται για εμάς.

Στην προπαγάνδα τους να απαντήσουμε με ψυχραιμία και αλληλεγγύη. Στην τρομοκρατία τους να απαντήσουμε με αξιοπρέπεια. Στις απαιτήσεις τους να απαντήσουμε με ΟΧΙ.
One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.