Nyt job hos MT Højgaard

I går havde jeg første arbejdsdag hos MT Højgaard i Søborg, hvor jeg er blevet ansat som kommunikationskonsulent i afdelingen for koncernkommunikation, branding og CSR. Det er meget spændende at blive del af en virksomhed med ca. 4.000 ansatte og milliardomsætning, og jeg har fået en rigtig god modtagelse. Byggebranchen beskæftiger i dag cirka 7 % af den danske arbejdsstyrke, og MT Højgaard går forrest for at fremme produktiviteten og den teknologiske udvikling i branchen. Den udvikling ser jeg frem til at bidrage til.

Tak til Mannov for en god tid

6.690 timer. Omtrent så lang tid har jeg brugt hos kommunikationsbureauet Mannov, siden jeg blev ansat i august 2012. Det er jo også noget.

Fagligt har Mannov været et virkelig fint sted at arbejde, og jeg har været heldig at lære en række forskellige kommunikationsdiscipliner af nogle meget dygtige mennesker. Mest af alt vil jeg dog huske Mannov for at være en behagelig arbejdsplads, og sammenholdet, opbakningen og tilliden har været en stor fornøjelse. En stor tak skal derfor lyde til alle mine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere gennem mine fire år hos Mannov. Det har været hamrende fedt.