Ett öppet brev till blivande Sverigedemokrater
Björn Henriksson
89

Hej! Förstår inte varför du riktar frågan till blivande sverigedemokrater ifall du vill ha svar på frågan? Rikta den istället till alla oss nuvarande, och det är en växande skara. Jag ska ge svaret till dig iaf i generella drag. Det har inte med att göra med (precis som du skriver) att vi känner att vi inte är nöjda med tillvaron. Däremot ser vi att samhället har förändrats till det sämre. Brottsligheten har ökat markant ( Ja forskningen säger det) man ser att sjukvården försämras, skola försämras samt att många av våra pensionärer går på knäna.

Vi skyller absolut inte på invandrarna utan snarare på invandringspolitiken. Det går inte att ta emot så mycket folk som vi har gjort under en längre tid utan att det påfrestar vår välfärd. Vi ser även det att om detta får fortgå så håller vi på att gräva en djup grop för oss ekonomiskt som kommer bli svår för oss att ta ur. Hade det varit så att arbeten funnits i överflöd och de vi tog emot antingen var utbildade eller snabbt kunde skolas om till de befintliga arbetena så hade inte detta varit några problem. Nu är de vi i första hand tar emot lågutbildade och har väldigt svårt för att komma in på arbetsmarknaden. Detta i sin tur genererar en segregation som i sin tur genererar brottslighet.

Jag är rädd för hur ett framtida Sverige ser ut. Detta inte främst för min egen del utan för mina barn och deras avkomlingars del. Vi har de senaste 20 åren haft en oroväckande utveckling i landet och till följd av det så växer sverigedemokraterna i rekordfart. Vi är det enda partiet som uppenbarligen inte stoppat huvudet i sanden utan vill vända denna utveckling.

mvh

Andreas Östensson

SD-väljare/ ledamot Mjölby KF

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Andreas Östensson’s story.