Trei Strategii Pentru a Face Bani din Cryptomonezi


Inainte sa incepem, as vrea sa iti spun ca asta este parerea mea personala si decizia de a investi sau nu in cryptomonezi iti apartine in totalitate. Eu iti arat faptele din punctul meu de vedere. Trebuie sa te documentezi si sa iei decizia corecta singur. Eu iti pun la dispozitie informatii ce iti pot fi utile.


Daca ai citit articolul anterior despre cryptomonezi si ai luat decizia de a cumpara tokeni, iti impartasesc cateva strategii care te-ar putea ajuta — fie prin diminuarea riscului, fie imbunatatind sansele tale de castig.

In crypto poti face bani in diverse moduri, insa eu am descoperit 3 strategii care functioneaza la inceput de drum — pentru ca nu se bazeaza pe experienta ta (sau lipsa), ci pe experienta si succesul altor persoane. Simplu si eficient! :)

  1. ICOs
  2. Trading (safe trading)
  3. Holding (technical analysis)

ICOs

Un ICO este procesul prin care — mai nou — un proiect impreuna cu tokenul sau este creat. Este cumva similar cu IPO (initial public offering) pe bursa.

Avantajul de a participa in ICO-uri este ca poti sa ai un ROI foarte bun chiar din prima zi in care tokenul este listat in anumite exchange-uri. O idee este sa investesti profitul obtinut din trading si holding, in ICOuri. Nu recomand sa vinzi in prima zi după listare pe exchange.

Follow this guy:

Studiaza totul despre Ian si foarte important, vezi in ce investeste el:

Incearca sa nu investesti in alte ICOuri pana nu capeti experienta necesara (adica pana nu ai o strategie similara cu a sa de a descoperi ICO-uri bune).

Safe Trading

Daily trading nu e ceva ce poate face fiecare dintre noi, in primul rand din cauza timpului necesar. Si zic doar de timp si nu de cunostinte, pentru ca abordarea de mai jos este la indemana oricui are timp.

Practic strategia de mai jos permite celor care fac trading sa isi multiplice monezile digitale, fara a risca sa piarda vreun trade.

Folositi acest tool pt baze: https://qft.hodloo.com/.

Follow this guy:

Holding

Unii dintre noi nu au timp deloc si atunci vor sa cumpere anumiti tokeni care vor creste in valoare si sa ii lase in pace o perioada. Aici sunt doua abordari pe care le poti avea — analiza tehnica si analiza fundamentala. Dar cum ne uitam strict la strategii prin care folosim resursele create de alti oameni, voi discuta strict despre analiza tehnica.

Sunt traderi care au zeci de ani de experienta si prin studierea grafurilor pot determina cand anumite monezi vor face spike. In functie de asta exista un moment bun de intrare, si de iesire — aici recomand folosirea comenzilor de stop order, pentru a seta un punct de vanzare pe profit.

Acesti traderi sunt disponibili pe Twitter si daca ii urmaresti si iti setezi notificari, poti fi alertat cand ei sugereaza un token si poti intra pe el inainte de spike-ul major.

Nu am reusit sa filtrez toti traderii, sunt convins ca lista de awesome va creste (mut din crypto acolo), dar poti sa faci asta singur in functie de succesul sugestiilor pe care acestia le dau:

Resurse

In concluzie folosind in mod repetat cele 3 abordari descrise anterior, ar trebui sa te poti baza pe experienta altora si sa participi intr-un ciclu complet si repetitiv, prin care sa iti cresti valoarea investitiei in crypto.

Mai jos listez cateva resurse care ar trebui sa iti fie utile, daca ai luat decizia de a intra in aceasta lume:

  1. Exhanges — Binance, Bittrex, Bitfinex , HitBTC — si multe altele. Vezi la site-ul CoinMarketCap ce marketplaces sunt suportate pentru fiecare token.
  2. Luno — aici pui banii din banca, pentru a cumpara ETH sau BTC, pe care ulterior il transferi in exchange-ul tau preferat.
  3. https://coinmarketcap.com/

2. iOS App Jaxx — wallet app

3. https://www.myetherwallet.com/ — wallet online

Pentru amble wallets de mai sus sa va interesati daca au suport pentru tokenii vostri. Eu personal nu folosesc wallets pentru ca fac și trading.

4. https://etherscan.io/ — arata un transfer activ — util pentru ICOs.

5. https://ethplorer.io/address/0xfbb1b73c4f0bda4f67dca266ce6ef42f520fbb98 — arata ce detin unii in cont, pentru a iti forma o idee referitor la ce tokens sa cumperi, cat si ce sume au investit unii oameni.

6. Cryptocurrency ATH — All time high days ago price, charts and other statistics (https://athda.com/) — last spike date si pretul comparat cu azi

7. https://coinmarketcal.com/ — calendar de events pentru tokens (in funcție de care fac spike – util pentru analiza fundamentala)

8. Coinigy (https://www.coinigy.com) — aici puteti face trading fara sa intrati pe fiecare exchange in parte.

9. http://www.cryptomarketscanner.com/ — pentru safe trading

11. Tradingview — charts

12. https://www.multicoincharts.com/ – asta e un site unde poti urmari mai multe coins deodata.

P.S. Nu uita sa discuti cu un contabil in momentul in care ai profit! In functie de tara unde ai rezidenta, legile si taxele sunt diferite. Informeaza-te!