ICONOMI weten beter over ICO

Inmiddels is het algemeen bekend in de crypto-wereld dat ICONOMI is met een ICO, en het is een van de meest succesvolle ICO van 2016. Hier is de link naar de ICO. Als investeerders, wat heb je nodig om te weten over de ICONOMI ICO voordat u uw zuurverdiende dollars om hier te werken? Laten we een bezoek brengen aan punten. Vergeet niet dat zijn risicovolle investeringen en je kunt geld verliezen! Steek uw lunch geld mensen.

Ok, met de voorzorgsmaatregelen uit de weg, hier is wat je moet weten :

  • Maximale munt het aanbod is 100 miljoen euro. Het is niet-inflatoire. Er zullen altijd 100.000.000 ICN tokens.
  • ICO is voor 85 miljoen tokens. Daarom wat geld wordt opgeworpen in het einde, moet je het bedrag vermenigvuldigen met 100/85 het volledige project waardering, dat wil zeggen de volledige munt marktkapitalisatie krijgen. Hier is een voorbeeld: Stel dat ze verhogen $ 6 miljoen in totaal. De huidige MarketCap zal 6 * 100/85 $ 7.060.000 =. Als je aan het doen bent terugkeer berekeningen, dat aantal niet vergeten!
  • Er zijn drie belangrijke bronnen van inkomsten gepland :

ICONOMI.INDEX is een passieve index-achtige fonds. Het zal alleen een jaarlijks fonds vergoedingen, die waarschijnlijk vrij laag percentage zal verdienen. Het beroep belegger is meestal in hoog vermogen, dat wil zeggen in staat om een groot deel van de crypto markt.

ICONOMI.PERFORMANCE is een actief beleggingsfonds. Het zal zowel de jaarlijkse fonds vergoedingen en ook de prestaties te verdienen. De performance fees zal aanzienlijk hoger zijn dan het fonds vergoedingen, zodat de belangrijkste bron van inkomsten is hier hoe goed het team beheert geld voor de investeerders.

ICONOMI Open Fund Platform is een plek om andere mensen te beheren andermans geld, met ICONOMI die geen rol anders dan als een technisch platform. Het rendement zal een combinatie van prestaties en activa. Het zal een rev-share model met de andere vermogensbeheerders, die het zware werk zal doen.

  • Beleggers zullen krijgen 2 bronnen van rendement — via dividenden en via regelmatige koersstijging.
  • Dividenden worden uitgekeerd elke maand, in ETH. Alle winsten worden naar de ICN token houders. Winsten worden berekend als opbrengsten minus kosten. De kosten zullen na aftrek van geld dat in het ICO, dat wil zeggen tijdens de eerste maanden, de kosten zal nul zijn, en je krijgt al het geld stroomt naar je in de vorm van winst!
  • ICN is een ETH-gebaseerde token.
    Als het roept $ 6.000.000, zal het op de 30e positie op Coinmarketcap. Als het roept $ 10.000.000, zal het 21 op Coinmarketcap zijn. Er is veel ruimte om te groeien.

So that’s mostly what you’ll need to determine whether or not you want to invest in ICONOMI or not. This cannot be disclosed by the founding team, but I am quite confident that ICONOMI is in talks with Poloniex to list it on that exchange. This will provide a ready market, and a huge whale population that will be ready to trade this once it hits the exchanges.

Er is nog steeds een beetje meer dan een week vertrokken als je wilt investeren in ICONOMI. Dit is de officiële ICO site om te investeren. Veel succes aan alle betrokkenen. Moge de kracht met u zijn.

ICOlvyWPTEuXD7GOBU4l1OFllnkjLiZlIGsICONOMI

ICONOMI Medium : https://medium.com/iconominet

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.