Si kam arritur të gjeneroj të ardhura nëpërmjet internetit !

Affiliate marketing

Metoda e “affiliate marketing” është një mënyrë alternative e banerave që rëndomt i shofim nëpër website .

Kush është definicioni për “Affiliate”

Me termin “affiliate” kuptojmë një sistem ku janë të përfshirë 3 subjekte :

1.Webmaster (Webmaster është dikush I cila ka një website/blog dhe nëpërmjet faqes së vetë promovon produkte/shërbime të “Merchant-it”

2. Merchant ( është ai që ka produktin/shërbimin për të shitur, dhe që jep një % ose komision për webmasterin I cili promovon.

3. User ( është dikush I cili blen produktin/shërbimin duke klikuar në” linkun affiliate” që ndodhet në faqen e webmastrit.

Por le të marrim një shembull praktik :

Një Webmaster ka një website X i cili promovon produktin/shërbimin e Merchant Y .

Webmasteri (personi që ka një website/blog ) vendos “linkun affiliate” Brenda një artikulli të themi për të promovuar produktin/shërbimin e merchantit ose në shqip tregtuesi.

User-i ose përdoruesi lexon materialin klikon tek linku, dhe blen produktin .

Tregtuesi i njeh personit i cili ka faqen e nternetit një % ose komision , dhe cdo muaj e paguan me banke, cek ose PayPal.

Vertet që eshtë e thjesht mënyra se si funksionon dhe mund të fitoni para pa shumë mund. Eshtë një nga mënyrat realiste për të nisur nga 0 për të fituar online.

Më lejoni tju jap një shembull konkret

Këto ditë kam nisur një fushat “affiliate marketing” e cila është goxha premtuese dhe më ka sjell përfitme konstante.

Nëse doni të dini se si ja kam arritur mjafton të ndiqni këtë trajnim 100 % falas i cili do ju mësoj hap pas hapi se cfarë duhet të bëni. Klikoni linkun më poshtë:

→ http://bit.ly/1S4QNT6

Për të evituar konfuzion:

Un e po e rekomandoj ta ndiqni këtë trajnim sepse e kam ndjekur un vete i pari dhe kam vene në jetë cfarë mesova. Mendoj se ky trajnim ka vlere dhe ja vlen të ndiqet edhe sepse për më tepër është komplet Falas.

Ju uroj shumë fat dhe shpresoj të keni sukses ashtu si un :)