1914- Перша світова війна

Чому Україна живе бідно 72

Перша світова війна

1912-го року втопили корабель із невгодними. 1913-го створили ФРС з єдиним доларом і за його допомогою 1914-го розпочали світову війну. Працюють начебто за розкладом.

Щоб зробити США єдиною світовою імперією, треба було зруйнувати такі тодішні імперії: Османську імперію, Німецьку імперію, Австро-угорську імперію та Російську імперію. Війни завжди велися за зміни кордонів, за зміни розкладів сил, загалом, за домінування в геополітиці. Не дивно, що англосакси діяли саме так.

Перша світова війна. По один бік фронту були: Османська імперія, Німецька імперія, Австро-угорська імперія та Болгарське царство. По другий бік: Французька республіка, Британська імперія та Російська імперія.

Британська імперія включала й тих, хто ставив за мету зруйнувати Російську імперію. Але ж Британська імперія та Російська імперія — союзники! Халепа. Що робити? Зруйнувати Російську імперію не відкритим військовим способом, а прихованим революційним.

Початок 1914-го року, частина виступу польського військово-політичного діяча Юзефа Пілсудського на засіданні Географічного товариства у Парижі: “У Європі скоро буде війна, спочатку будуть розгромлені та впадуть Німецька і Австро-Угорська імперії, а потім Російська”.

--

--