Blogger Röportajları: aliytrklkmz.com

Blogger Röportajları ile güncel ve kaliteli blog sitelerinin programlamaya bakış açılarını sizlere sunmaya çalışacağız. Bu röportajlardaki en önemli amacımız blog yazarlığı ve programlama arasındaki ilişkiyi sizlere aktarmaktadır. Bunun yanı sıra ziyaretçilerimize programlamayı öğrenme konusunda vurgu yapmaktır.
Blog yazmaya nasıl başladınız?
Blog yazmaya aslında çok geç başladım. 7 yıldır forum sitesinden, wiki sitesine kadar bir çok site açmayı denedim. En son Blogger ile tanıştım ve benim yıllardır açmam gereken sitenin bir blog olduğuna karar verdim. 2.5 yıldır da blogumda yazıyorum :)
Blog yazarken programlama ile ilgili karşılaştığınız sorunlar nelerdi?
Blog yazarken programlama ile ilgili bir sorun ile karşılaşmadım. Bunun nedeni blog yazmaya başlamadan önce, 4.5–5 yıldır da bir çok site açmış olmam ve html, css vb gibi konulara az-çok hakim olmamdı.