table rate for woocommerce by flexible shipping
table rate shipping for WooCommerce by Flexible shipping

De meeste bedrijven (KMO en eenmanszaken) hebben al lang een website. Steeds meer bedrijven voegen daar de mogelijkheid van een webshop aan toe. Als je website met WordPress is gemaakt, dan is de plugin WooCommerce een fantastische aanwinst. Met deze webshop plugin kun je een korte tijd een mooie webwinkel aan je website koppelen. Soms zijn de mogelijkheden in de standaard versie wat beperkt.

Zoals het kunnen instellen van diverse verzendmogelijkheden bij je webshop. Table rate shipping-plugins bieden je in dit geval veel meer mogelijkheden bij het instellen van de verzendopties van je webshop.

Als je écht meer controle wilt…


Web accessibility en WordPress
Web accessibility en WordPress

Web accessibility is iets waar je als beheerder van een website niet meer omheen kunt. Ook de zoekmachinefabrikant Google vindt het steeds belangrijker dat we onze websites toegankelijk maken voor een zo ruim mogelijk publiek. Dat betekent dat we inspanningen moet doen om visueel gehandicapten, maar ook mensen met een andere lichamelijke beperking de website zonder problemen te laten bezoeken. Dit artikel vertelt je meer over web accessibility.

Wat is web accessibility ?

Web accessibility is, zoals we reeds vermeldden, een manier om je website beter toegankelijk te maken voor iedereen, dus inclusief mensen met een beperking. Het is belangrijk dat je niet alleen een…


WordPress migreren hoe doe je dat?
WordPress migreren stap voor stap uitleg

WordPress migreren? Veel mensen zien ertegen op om hun website te verhuizen naar een andere hostingpartner. Deze vrees is overbodig. Zeker als je een relatief kleine website hebt, kan er weinig mis gaan, maar ook voor mensen met een grote complexe website is deze klus prima zelf uit te voeren. Maar je hele WordPress website verhuizen doe je niet zomaar. Er zijn vaak goede redenen waarom mensen WordPress willen migreren. Wil jij ook je WordPress website verhuizen? Lees dan verder.

WordPress migreren! Waarom?

WordPress migreren doe je niet zomaar. Mensen hebben verschillende redenen waarom ze willen verhuizen naar een andere hosting provider. …


Als ondernemer streef je er natuurlijk altijd naar om je business te verbeteren. Je bent actief in de e-commerce en hebt een mooie webshop opgezet. De zaken lopen redelijk, maar het kan altijd beter.

Hoe? Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een content delivery network (CDN). Wat dat precies is leggen we uit in deze blog.

Wat is CDN ?

Je hebt normaal gesproken je website fysiek op de server van een hosting provider staan. Uiteraard heb je een provider gekozen met een snelle internetverbinding.

Naarmate je website of shop bekender wordt, komen er steeds meer klanten. Tijdens piekuren heeft de server het zwaar…


gebruik de wordpress caching plug-in
Wil je een snellere website? Gebruik dan de WordPress Caching plugin

Gebruikers klagen er regelmatig over dat websites niet snel genoeg laden. Tegenwoordig zijn websitebezoekers vrij ongeduldig. Een website moet er eigenlijk meteen staan, anders klikken ze alweer verder. Als eigenaar van een mooie bedrijfswebsite wil je dit natuurlijk niet laten gebeuren. Je wilt graag wat snelheidswinst behalen, zonder dat het al teveel moeite kost. Liefst geen plugin met honderden mogelijkheden plus omvangrijke handleiding. Probeer dan Cache Enabler eens uit. Door gebruik te maken van deze WordPress caching plugin kun je ook jouw website een stuk sneller maken.

Wat is de WordPress caching plugin ?

De WordPress caching plugin genaamd Cache Enabler is een klein lichtgewicht open source…


WooCommerce thema’s zijn de basis voor de lay-out en opmaak van je WooCommerce webshop. het is belangrijk om goed na te denken over je thema vooraleer je er een koopt.

Wat zijn thema’s? En wat zijn WooCommerce thema’s?

Een thema is dus een stuk software dat bepaalt hoe je WordPress website eruit zal zien. Een WooCommerce thema is hetzelfde maar dan specifiek voor je WooCommerce webshop. Je thema bepaalt de instellingen van:

  • Het algemene design van je website
  • De fonts die je kan gebruiken
  • Kleuren
  • Waar eventuele widgets getoond worden
  • Hoe blogposts gestijld worden
  • En eventuele andere stilistische elementen

Dat wil echter niet zeggen dat je thema al…


Pop-ups zijn een handige en snelle manier om de aandacht van je websitebezoekers te trekken. Ze kunnen gebruikt worden voor advertenties, om inschrijvingen voor een blog te verzamelen, of om cookiemeldingen te delen.

Wat zijn pop-ups ?

Pop-ups zijn kleine vensters die verschijnen bovenop je websitepagina. Ze kunnen meteen verschijnen op specifieke pagina’s, na bepaalde tijd of nadat een bepaalde actie genomen wordt. Ze worden vaak gebruikt voor:

  • Belangrijke berichten zoals cookiemeldingen
  • Inschrijvingsformulieren voor mailinglijsten
  • Extra call-to-actions
  • Je sociale media kanalen

Soorten pop-ups

Pop-ups na klik

De pop-ups die verschijnen nadat er ergens op geklikt wordt zijn de minst invasieve pop-ups. Een goede manier om deze te gebruiken is…


Mollie WordPress plugin

Mollie WooCommerce is een WordPress plug-in die je kunt gebruiken om het betalingsverkeer van je webwinkel te regelen. Mollie Woocommerce is erg populair, betrouwbaar, degelijk en vooral veilig. In dit artikel vertellen we wat je van deze Payment Service Provider (PSP) mag verwachten en hoe je de plugin integreet in woocommerce.

Wat doet Mollie?

Mollie is een Payment Service Provider (kortweg PSP). Dat is een bedrijf dat ervoor zorgt dat jouw webwinkel transacties kan ontvangen. De klant betaalt zijn aankoop via de PSP. Daarna krijg jij deze inkomsten uitbetaald door deze Payment service Provider op je (zakelijke) rekening. …


Iemand die zelf bezig is met WordPress gaat altijd op zoek naar verbeteringen. Het gebruik van breadcrumbs of broodkruimels zou ook voor jou interessant kunnen zijn. In deze blog vertellen we je wat breadcrumbs zijn en waarom jij je zou moeten gaan gebruiken op je website.

Broodkruimelpaden zijn zeer geschikt voor de wat grotere websites die over diverse niveau’s beschikken. Zij kunnen bezoekers helpen door deze extra navigatiefeature in te bouwen. Ook om andere redenen is het gebruiken van breadcrumbs op een website vaak een goede zaak.


In de zoektocht naar extra functionaliteiten voor onze Wordpress-klanten, kruiste 3dWalk, een videobedrijf gespecialiseerd in 3D-visualisatie ons pad.

Ze maken levensechte, virtuele beelden die een extra touch geven aan een website.
De demo heeft ons alvast overtuigd en we geloven dat dit concept een meerwaarde kan zijn voor heel wat klanten. De samenwerking met 3dwalk is ondertussen beklonken met een glaasje cava 🍾.

We zijn dan ook blij te kunnen aankondigen dat Mailbox voortaan ook 3D-beelden van je zaak of toonzaal kan integreren in je website.

https://my.matterport.com/show/?m=2qd3dr8Dtgk&title=1&tourcta=1&vrcoll=0&dh=1&mt=1&utm_source=4
3d view van Mailbox bvba

Wat doet 3dwalk?

3dwalk zorgt voor de ultieme online beleving op je website en gaat nog een…

Bart Van Deuren

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store