Звук із Web3 машини метавсесвіту в екосистемі Polkadot

Alexander Bayev
2 min readOct 31, 2021

--

Простір-час здається нескінченним, та лише метавсесвіт знаходиться за його межами. Оголошення Meta зробила зрузуміле оголошення для громадськості про майбутню тенденцію.

Цей ринок що розвивється, описується як блакитний океан, а метавсесвіт багатовимірний і являє собою глибоку пустоту. Різні оповідання стануть компаньйонами, кожен із яких досліджує велику порожнечу.

Сьогоднішні гіганти відіграють важливу роль у подоланні нинішніх обмежень досвіду, таких як технології віртуальної реальності, штучний інтелект та інтерфейси розумних-машин, які так необхідні, щоб зробити метасвіт по-справжньому доступним і захоплюючим.

Ми, Bit.Country та Metaverse.Network, складаємо нашу історію про одіссеї метавсесвіту, тобто від Pioneer до Continuum користувачів токенів, світових губернаторів, землевласників та кодувальників.

З того часу, як Bit.Country була зареєстрована 22 січня 2018 року в Сан-Франциско, наша команда мала ідею зіграти роль у адоптації цифрових активів та проведенні нового соціального експерименту. У березні 2021 року ми офіційно зареєструвалися з численними моделями та ремоделюванням.

Пізніше ми вирішили використовувати Metaverse.Network як бренд для свого ланцюжка блоків, який працює нижче і генерує публічні та незмінні події. Окремі бренди призначені для обслуговування споживачів та ширших екосистемних проектів відповідно.

Проекти, орієнтовані на блокчейн, потребують децентралізації та її нестримного характеру. Однак може бути складно забезпечити зручність для користувача, особливо в ігрових режимах, де користувачам потрібно бачити інших та співпрацювати.

Завдяки Substrate від Parity Tech і Polkadot володіння активами та управління в мережі децентралізоване з самого початку та ще більшою мірою після того, як токени будуть рівномірно розподілені в найближчому майбутньому.

У той час як центральний сервер забезпечує взаємодію з користувачем та взаємодію у великому масштабі, з іншого боку, для забезпечення безперервного виконання операцій на постійній основі ми розробили рішення, що дозволяє підтримувати розумну взаємодію з користувачем без необхідності використання центрального сервера.

Цей повністю децентралізований режим дозволить користувачам переглядати свої активи та назавжди йти у світ. Доступно з браузерів, блокчейну та децентралізованого сховища. Таким чином, їхнє небо можна буде побачити за сотні років.

Ми також створюємо систему P2P з відкритим вихідним кодом, щоб користувачі могли виконувати майже всі завдання, навіть коли централізований сервер вимкнений, щоб окремий метавсесвіт був дійсно вічним.

Скромний початок — це те, що поєднує підприємців, цілі, поставлені на початку, можуть відрізнятися, проте загальний напрямок — приносити користь людям. Тільки розповіді відрізнятимуться відповідно до бажаних інтересів.

Метавсесвіт — це набагато більше про візуалізацію, потужність, економіку та штучний інтелект, ми відчуваємо, що вона має бути вічною з покоління в покоління і розповідати історії окремих людей. Нам подобається вважати, що тільки підхід, який повністю належить користувачам, зробить наше бачення можливим.

Природа публічних легдерів дозволяє будь-кому співпрацювати, а команда засновників — лише ініціатор, який доводить всю платформу до стану, в якому кожен може взяти участь.

Основна команда.

--

--

Alexander Bayev

Crypto enthusiast. ICO/Nodes/Testnets/Ambassador programs