Culinaire Hoogstandjes

Restaurant Stork

Niets zo fijn als niet hoeven nadenken over hoe lang je de aardappels moet koken en of je biefstuk wel medium rare gebakken is. Hulde aan uiteten gaan! Daarom de vier favoriete restaurants van Eigen Haard ondernemers in Amsterdam op een rij.

Restaurant El Maestro
Meesterlijk eten doe je bij El Maestro. Het restaurant in Nieuw West serveert je heerlijke Marrokaanse gerechten zoals tajine en couscous, maar ook voor een lunch met een tosti kan je hier terecht. 
Johan Huizingalaan 87–89

Café-Restaurant Stork
Vis Aan ’t IJ. Kort gezegd is dat Stork. Sinds 2011 is het restaurant een favoriet onder de Amsterdamse visliefhebber en met goed recht: het menu is dagvers en seizoensgebonden. 
Gedempt Hamerkanaal 201

Paskamer
Op zoek naar een plek waar de wijn net zo bijzonder is als het eten op je bord? Bij de Paskamer serveren ze maar liefst vijftig verschillende wijnen. De bijzondere combinaties tussen de wijnen en de gerechten maken van een avondje Paskamer een hele belevenis! 
Lutmastraat 132

Bambou
Aziatisch genieten tussen de wolkenkrabbers van de Zuidas. Bij Bambou kun je verschillende kleine hapjes bestellen, noem het Aziatische tapas. Perfect om de dag op kantoor mee af te sluiten. 
Gustav Mahlerlplein 114