Zoete Zaakjes

Ondernemen en taart; een zoete combinatie! Iedereen kent de aantrekkingskracht van een heerlijke taart. De een houdt van chocoladetaart, terwijl anderen liever gaan voor marsepein of appeltaart. Heb je al trek gekregen? Deze Eigen Haard ondernemers weten jouw zoete trek te stillen.

Maison DeMani’s 
De zussen van Maison DeManis, zijn dol op het bakken van prachtige zoetigheden. De taarten, cupcakes en high tea zijn allemaal niet te versmaden. Een plek om meerdere malen te bezoeken! 
Jan van Galenstraat 155, Amsterdam

Cornelis 
Echte toppers bij Cornelis zijn de truffeltaart en de limoen meringue taart. Naast deze taarten hebben ze een groot assortiment aan grote en kleine lekkernijen en diverse zoete koekjes. 
Van der Hooplaan 151-A, Amstelveen

Vooges 
Vooges maakt lekkernijen met kwaliteit, waarbij ze alleen de mooiste grondstoffen voor hun producten gebruiken. De Harde Wener Petit Fours, moet je geprobeerd hebben! 
Poldermeesterplein 3, Aalsmeer

Schouten Banket 
Banketbakkerij Schouten ontwerpt samen met de klant fantastische taarten. De bakkersproducten zijn oer-Hollands, maar de taarten worden vanuit allerlei culturen gewaardeerd. De hazelnoottaart is beroemd in Slotervaart en verre omstreken. 
Johan Huizingalaan 76, Amsterdam

Piet Kerssens 
Bakker Piet Kerssens, levert al ambacht en kwaliteit sinds 1938 in de vorm van vers brood, banket, koek, gebak en taarten! Een naam om te onthouden. Kaaikhof 26, Assendelft