Fyrværkerisalg på nettet.

En ny webshop har set dagens lys. Fyrværkerimesteren.dk har nu åbnet for salg online af fyrværkeri i Horsens, Hedensted og Odder kommuner. Fyrværkerimesteren har i flere år solgt fra normale stande i området og har også i år (16/17) salgs telte i Bjerre og Egebjerg ved Horsens.

Levering af nytårskrudt lige til døren.

Der tilbydes levering til ens hjemadresse i de 3 kommuner, man kan derfor slippe for de overfyldte salgssteder i byerne. Det er svært at komme til mange steder og man kan ikke få udleveret fyrværkeriet samme sted som man køber det. Desuden er parkeringspladser en mangelvare i de fleste store byer. Med Fyrværkerimesterens nye initiativer kan man enten få leveret fyrværkeriet til sin dør mellem jul og nytår eller man kan besøge et af deres salgssteder der begge ligger uden for byerne. Der er gode tilkørselsforhold og med udlevering samme sted som man køber krudtet.

Udvalget af nytårskrudt er stort og kommer fra det anerkendte Royal Firework. Fyrværkerimesteren kan derfor tilbyde alt i nytårsraketter, batterier, fontæner, blandede sortimenter og fyrværkeri til børn.