Møbler online

Trenden indenfor salg af møbler er for alvor blevet onlinesalg. Med butikker som boboonline.dk der er en af pionererne i online møbelsalg. BOBO som butikken hedder startede webshop i 2010, på det tidspunkt var der ikke andet en et par butikker der solgte møbelrester mm online. Der var på det tidspunkt altså ingen af de etablerede butikker der endnu havde fået lavet en salgsplatform på nettet.

Der er nu gået 6 år og meget er sket siden. BOBO har fået en god omsætning og et godt fodfæste på markedet, der i mellemtiden er vokset til at rumme ca 50 unikke butikker der sælger møbler online.

Mange af butikkerne ligner hinanden, med stort set det samme udvalg. De store dagligvarehuse har også fået store afdelinger med møbler, så konkurrencen er stor på alle parametre. Nogle forstår dog at skille sig ud, med et anderledes produktsortiment eller en udvidet service etc.

BOBO har fra starten haft focus på kundeservice, tryghed og tilgængelighed. Som en af de eneste på markedet leverer BOBO selv møblerne ud til kunderne med egen bil. Det giver en tæt kontakt til kunden helt fra telefonkontakten før en handel til afleveringen af møblet. Også i tilfælde af reklamationer har BOBO valgt at være ekstra påpasselige med at behandle en evt reklamation så hurtigt som overhovedet muligt. Det giver glade kunder, også når alt ikke går som det skal.

BOBO har et stort varieret udvalg til konkurrencedygtige priser, hvor en del af møblerne også kan købes i mange andre butikker. De har desuden forhandlingen af tyske KARE Design. KARE er helt specielle og unikke møbler med sjove design løsninger og materialevalg. Søger man et specielt møbel er det helt sikkert KARE møbler der skiller sig ud på det danske marked. Møblerne egner sig både til private hjem, men også indretningsdesignere har øje på udvalget til indretning i virksomheder og offentlige byggerier.

BOBO drives i dag fra lokaler i Roslev, Nordjylland. Firmaet der tidlige var hjemmehørende i Hedensted fik nye ejere i starten af 2016 — men drives videre i samme ånd og med samme høje kundetilfredshed som tidligere.