Ваш путівник по взаємодії з публічною тестовою мережею Артела

Uncle Bogdan
4 min readJan 21, 2024

--

З моменту запуску Artela Public Testnet кілька днів тому ми отримали величезну кількість позитивних відгуків. Ми також запровадили цікаві плани заохочення для розробників та валідаторів, але багатьом членам нашої спільноти було цікаво, як звичайні користувачі можуть долучитися та отримати винагороду за участь у тестовій мережі Artela Testnet.

Ось воно! Ваше керівництво по взаємодії з Public Testnet! Артела та її екосистемні проекти підготували для вас 2 варіанти використання, щоб ви могли почати взаємодіяти та випробувати Public Testnet Артела.

Отримайте свій токен $ART Testnet

Крок 1: Приєднуйтесь до 🚰 Артела Discord

Крок 2: самостійно призначте собі роль “Builders” та знайдіть канал “testnet-faucet

Крок 3: Надішліть повідомлення ‘$request {адреса}’ в канал ‘testnet-faucet’, де ‘адреса’ — це адреса вашого гаманця.

Крок 4: Налаштуйте MetaMask, як показано нижче, і перевірте баланс

Грайте з мережевими NPC!

Веб-сайт: https://jit-gaming-wje9.vercel.app/

Завдяки програмуванню Aspect ми впровадили повністю мережевих NPC (неігрових персонажів) у повністю мережевих іграх на Artela! У цьому захоплюючому ігровому світі гравці можуть реєструвати свої акаунти як автоматизовані NPC-гравці, які вступають у битви з іншими реальними гравцями на основі алгоритмів.

На зображенні нижче показано гру, в якій гравець контролює персонажа 209, а гравець 24 є повністю мережевим NPC, непідконтрольним позамережевим компонентам, який б’ється разом з реальними гравцями у світі Royale.

Щоб почати працювати з JIT Gaming:

  1. Відвідайте кран Discord, щоб зібрати стартові ресурси. Для початку гри вам знадобиться щонайменше 0,0001 ART.
  2. Під час першого відвідування ігрового інтерфейсу натисніть “Підключити гаманець”. Наразі ми підтримуємо Metamask для інтеграції гаманців.
  3. Після підключення гаманця натисніть “Натиснути, щоб ініціювати ігровий акаунт” Для ініціалізації акаунта потрібно буде одноразово переказати 0.0001 ART.

Після завантаження гри ви побачите свій ідентифікатор гравця внизу. Визначте позицію вашого персонажа на ігровому полі, шукаючи червону іконку у верхньому правому куті кожного персонажа. Тепер ви можете керувати персонажем за допомогою клавіш WSAD, клавіш зі стрілками або натискаючи на екранні стрілки. Коли ваш персонаж ділить сітку з іншими гравцями, ви можете усунути їх, заробивши 1 очко. Щоб завершити галактичну місію, наберіть 5 очок у своєму ігровому гаманці.

Якщо інший гравець переміг вас, ви побачите наступне вікно. Ви можете знову приєднатися до гри, натиснувши кнопку “Rejoin Game”, а вибуття не коштуватиме вам жодних очок.

Напис

Веб-сайт: https://www.artscription.xyz/

Artscription — це перший проект написів в блокчейні Artela, що використовує унікальне програмування Aspect для реалізації безпечного і стимулюючого індексатора, а також розблокування композиційності і програмованості для написів.

Ось як взяти участь у конкурсі “Напис”:

  1. Відвідайте сайт Artscription і натисніть у верхньому правому куті, щоб підключити свій гаманець. Наразі ми підтримуємо лише Metamask для інтеграції гаманців.

2. Карбування: Натисніть на “Карбувати зараз” на головній сторінці, щоб перейти на сторінку карбування. У полі введення введіть кількість написів ART20, які ви хочете викарбувати. Пам’ятайте, що не можна перевищувати 1000 написів, що є “лімітом для одного монетного двору”, оскільки це може призвести до невдалої спроби карбування. Також зверніть увагу, що якщо викарбувана кількість досягне загального запасу, ви не зможете викарбувати напис. Після того, як ви ввели кількість, натисніть “Карбувати”.

3. Гаманець Metamask надішле вам повідомлення про транзакцію. Підтвердіть і відправте транзакцію.

Після успішного завершення транзакції ви зможете побачити баланс на сторінці “Токен”. Баланс успішно видобутих написів буде записано. Виконання будь-якої операції з видобутку написів (баланс > 0) під час кампанії вважається виконанням завдання.

За допомогою цих двох захоплюючих прикладів використання ви можете зануритися в Artela Public Testnet, розважитися і заробити винагороду, тестуючи нашу платформу в нашій майбутній кампанії. Приєднуйтесь до нас у цій пригоді та станьте частиною спільноти Артела вже сьогодні! Слідкуйте за новими заохочувальними кампаніями в найближчому майбутньому.

--

--