Реєстрацію валідатора Artela відкрито!

Uncle Bogdan
3 min readJan 20, 2024

--

В Artela ми визнаємо життєво важливу роль, яку валідатори відіграють в нашій блокчейн-екосистемі.

З хвилюючим оголошенням про заохочувальну громадську тестову мережу Артела, ми раді запросити вас приєднатися до нашої Програми валідаторів Артела!

Програма валідатора Артела

Наша програма для валідаторів Артела складається з трьох етапів, кожен з яких триває два місяці і має чіткі цілі та завдання для наших шановних валідаторів.

Для участі всі потенційні валідатори повинні заповнити аплікаційну форму. Хоча питання в анкеті не є обов’язковими, ми наполегливо рекомендуємо вам надати якомога більше інформації. Перед кожним етапом Testnet буде проводитися процес відбору валідаторів на основі кількох ключових критеріїв, включаючи технічну експертизу, внесок, ініціативи з децентралізації та заходи з підзвітності. Відібрані валідатори будуть кваліфіковані для делегування та заохочувальних винагород.

Навіть якщо ви не пройдете всі три етапи, не засмучуйтесь! Артела планує розширити винагороду для делегатів в основній мережі, і список делегатів буде оновлюватися щоквартально. Ваша можливість зробити внесок в екосистему “Артела” є постійною і постійно розвивається.

Прийом заявок на участь у фазі 1 офіційно відкрито сьогодні. Оголошення відібраних валідаторів фази 1 буде зроблено наприкінці січня. Ми з нетерпінням чекаємо на ваші заявки, оскільки ми починаємо цю спільну подорож, щоб разом зміцнити Артелу!

Стимул

Артела винагородить кожного обраного валідатора 2000 токенів ART за кожну фазу Testnet, в якій вони брали участь. Ми віримо, що визнаємо ваш цінний внесок і прихильність до екосистеми Артела.

Делегація

Суми делегацій від фонду залежатимуть від результатів, досягнутих під час Testnet, а також від внесків, зроблених в екосистему. Учасники з усього світу матимуть можливість змагатися, виконуючи різноманітні завдання, прагнучи набрати якомога більше балів. Делегування буде організовано у чотири рівні, що забезпечить справедливу та конкурентну атмосферу.

Огляд завдань делегування:

Базові критерії:

Критерії нарахування бонусів:

Валідаційний бонус:

Бонус за суспільне благо:

Бонус від громади:

Приєднуйтесь до програми Artela Validator і станьте частиною рушійної сили успіху нашої блокчейн-екосистеми. Разом ми продовжимо будувати децентралізоване майбутнє, яке розширює можливості людей і зміцнює спільноту Артела!

--

--