Програма послів Cudos Network

Bogdanmuliar
2 min readSep 26, 2022

Всім привіт! Сьогодні хочу розповісти чим можна зайнятися на даунтренді, а саме про амбассадорську програму такого проєкту як Cudos Network.

Cudos Network — це мережа рівня 1, що забезпечує масштабовані розподілені обчислення безпосередньо для смарт-контрактів або для будь-якого мостового блокчейну. Cudos з’єднує блокчейн-розробників і сервіси з глобальним пулом обчислювальної потужності. Це забезпечує до 10 разів більш економічні обчислення, більш екологічні обчислення і доступ до глобальної мережі для живлення вашої наступної Metaverse, Dynamic NFT, AI, Machine Learning, DeFi або будь-яких вимогливих до обчислень dApps і смарт-контрактів.

Більш детально я розповім про сам проєкт і його команду у наступній статті. А зараз хочу вам розповісти детальніше про їхню амбассадорську програму і чому в ній точно варто взяти участь.

Всі посли в проєкті мають звання рейнджерів та поділяються на різні класи, а саме:

Developer рейнджер. Це рейнджер який підтримує і розвиває спільноту розробників.

Security рейнджер. Це рейнджер який шукає шахрайські профілі та вебсайти й повідомляє про них спільноті та адміністраторам каналів. Ваше завдання — забезпечити безпеку нашої спільноти!

Social рейнджер. Це рейнджер який підтримує соціальні канали Cudos, приймає і модерує зовнішні та внутрішні спільноти.

Creative рейнджер. Даний рейнджер створює графіку/меми/відео/блоги для просвіти мас і підвищує впізнаваність бренду Cudos.

Omini рейнджер. Це рейнджер, який послідовно демонструє здібності всіх типів рейнджерів протягом шести місяців. Таким рейнджерам є додатковий бонус 500 доларів.

Як бачите, в даній “програмі рейнджерів” кожен може зайнятися тим, що йому до вподоби й тим, що в нього виходить найкраще. А тепер давайте я вам розповім, які нагороди та переваги ви отримаєте якщо станете рейнджером даного проєкту?

В першу чергу як рейнджер Cudos, ви матимете право на різні переваги, нагороди, доступ до ексклюзивних каналів рейнджерів і багато іншого! Також ви зможете заробити до 2000 доларів в місяць, сприяючи зростанню і зміцненню спільноти проєкту! Ваша нагорода буде залежати від якості та кількості.

Від себе хочу сказати, що ця амбассадорська програма мені дуже сподобалася своєю прозорістю й тим що в ній кожен може зайнятися тим що вміє найкраще. Особисто я буду старатися стати рейнджером проєкту. Якщо і вас також зацікавила ця програма, тоді мерщій заповнюйте ось цю форму і приєднуйтеся до Discord каналу. Там вам допоможуть з усіма питаннями які можуть виникнути.

Слідкуйте за проєктом тут: Website, Twitter, Medium, Telegram, YouTube, Discord.

--

--