13.01.16

HOLY SHIT, hvordan jeg kom meg dit og metoden for meg å lære bort game.

Holy shit det var er bra dag for gaming i dag. Den startet helt sykt sakte, men det er alltid jævlig fett å våkne til gruppechatten om game. Stakk ut rundt 2 tiden, men det var ikke før kl ble 7 at det slo inn. Var ute med en kompis som ikke har gama noe særlig, og du ser spørsmålstegnet i ansiktet hans når han snakker med folk flest. Det var veldig rolig stemning, utenom litt mikrogaming som å snakke med kassadamen, duden i klesbutikken osv. Kompisen er sykt merkelig, han får innfall som han syns høres kult ut, også spør han meg om det hadde vært en bra ide. Jeg sier alltid at han bare burde gjøre ideene, se til at de lever. Så han spurte meg om hvor merkelig det hadde vært å spørre de på apoteket om hvordan man får tak i morfin. Det var nå dagen plutselig skulle ta oppsvingen. En av arbeiderne som jobbet på apoteket sto rett ved, så jeg på en måte flyttet meg ut av veien fra der stemmen til Mikael gikk, sånn at hun hørte det. Jeg nudga han videre når han innså at han sto rett ved hun og han spurte. Det ble så jææævlig merkelig stemning. Hun ser rart på han, hun forstår ikke spørsmålet og ber han spørre fyren i kassa. Vi går rett bort til han, Mikael merkbart flau/vet ikke helt hva han skal si. Jeg setter meg ned og ser på samtalen. Det var perfekt. Jeg satt som et enslig publikum, som bare kunne sitte og dra inn alt av det flotte skuespillet. Selve samtalen kan jeg ikke beskrive, det var for morsomt, dere får se for dere den selv. Men på slutten så klarte jeg ikke å slutte å le, så jeg måtte løpe ut av apoteket for å nesten begynne å grine av situasjonen.

Vi går til Oslo S, venter på toget M skal ta og imellomtiden peker ut random targets han og jeg skal gå bort til. Jeg starter. Må inn i en klesbutikk der en jente står i kassa. Jeg bare kjente at jeg ville gjøre noe merkelig så jeg sa kanskje 5 setninger i en 6 minutters set. Det ble så sykt klein stemning, og fy faen det elsker jeg som faen. Det er noe å le av, og det setter deg i framen at du gjør noe sykt fett, hvis du med vilje klarer å lage en klein stemning og samtidig holde deg fet. Har tenkt mye på framen til HBS om at alt er fett. Når Stian prøvde å kysse Terroristen og viste han pikken sin i Trondheim…? det er lol liksom. Så jeg får hun jenta i kassen til å ta facebooken min, hun kommer aldri til å adde meg, men hun kommer til å fortelle om meg til alle når hun kommer hjem og det er faen meg bra nok for meg.

Jeg og Terroristen får M til å gå bort til noen jenter for å bare si hei, hvis du ikke klarer å holde en samtale, bare start sakte. Jeg legger merke til at flowen baller på seg som faen etter 2 samtaler, til slutt så har det ikke en dritt å si hvem jeg snakker til. Jeg prøver å få til tagteam med M, sånn at vi begge går til et to set og åpner dem. Første to settet bare bailer han på, men når jeg klarte å holde settet helt sjukt bra så ordna det seg. Vi møter to afrikanere, og det er nå jeg får så syyykt adrenalin. Dette er noe av det kleineste jeg har opplevd og det er så digg å ha en klein situasjon og bare smile hele dritten i trynet. Det er liksom ikke kleint, du forstår det på et logisk nivå, ok faen nå er det kleint, men inni deg så bare hjelper det stemningen og følelsen av at dette kunne ikke vært bedre så du fortsetter å se dem i øynene og smile og le og bare fakke med hele situasjonen. M er med i dette settet, og som Anal sikkert så meg en gang, så ser jeg M nå at han digger det. Fy faen det var fett. Etter det settet så begynte jeg å skjelve og hjertet dunka, det var faen meg så jævlig bra. Vi fortsetter og fortsetter. Hele dagen ble til at vi begynte å harasse jenter i butikker, det var faens så genialt. Det er en helt sjuk challenge å få nummeret dems, for de kan ikke gi det ut når de er på jobben. Vi fikk ikke et nummer, men vi klarte å ha det jævlig fett, for framen gikk vekk fra å få seg et nummer, det var mer å bare balle på flowen. M så liksom den andre siden, jeg fikk til å unlocke levler i hodet hans! Det var helt rått å se. Han sluttet å spørre spørsmål, han bare erfarte og svarte på sin egne spørsmål etter det!

Etter det så var det som en emma-trip, det var en helt sjuk afterglow. Jeg ringte BBC for jeg måtte fortelle det til noen. I hodet mitt så fikk jeg gjort noe jævlig fett. Jeg skjønte hvordan man tar med en som aldri har gama før og fikk han med på hele festen. Etter det første to-settet så forlot jeg aldri M i et set. Jeg gjorde det helt sjukt åpenbart hva jeg ville, jeg dyttet han forsiktig litt nærmere når jeg ville han skulle stå nærmere jentene, vi klemte to jenter i en klemmeorgy, dro han med. Det jeg fant ut er at jeg elsker å game to og to, humøret mitt fordobles, og hele gruppa blir med på toget som går til helvette for jeg har ikke peiling. Skal forhåpentligvis ut og gjøre det igjen i morgen med M. Holy shit det var perfekt!

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.