HALLA GUTTA

Se vids, les artikler, gå ut å game og legg ut sjela di her. This is your safe-space for game related stuff. #safespace

The hardest city to game in (timmy)

RSDMax snakker om det jeg akkurat nevnte om at jeg føler en urge til å snakke engelsk i Norge. Føler hele tiden at det er noe med Trondheim, og at jeg hadde vært mye villere på game om jeg bare hadde bodd i en fetere by/en ny by hvor jeg stikker ut. Det er sykt lett å se rsd vids å tenke at om jeg bare hadde vært der etc… Take away: ikke vær fitte, ikke tro at det er lettere i andre byer, letter om jeg ikke hadde bodd her, snakket språket eller sett ut som en average nordmann. I mean i korea skilte jeg meg ut som faen og følte det var grunnen til at det gikk så bra, mens i realiteten ser jeg at det hadde fint lite å si, at alt av game som ble produsert på de gatene kom som resultat av jobb, inching og willingness til å bli rejected. Møtte flere turister der fra rundt om i hele verden å det var ingen av de som gamet noe bedre der enn de ville gjort hjemme.

“Dude you know what? That sounds like a lot of work… Overcoming my fear, overcoming rejection, taking action, being called out, having to break down my nights, having my heart broken, fucking a little bit, reaching my first platou, having to read theory, having to find a wingman, having to get into multiple relationships, being called out again, not knowing what to do, maybe impregnating a girl… all that sounds… You know what it must just be my city!”

Sykt digg å høre det der, herlig å bli eid å innse egen bullshit. Men fortsatt mye å lære av feriementaliteten. Når du er en ny plass er alt nytt og fett, og da går man opp til folk med de tankene; “yes! nye fete mennesker”. Har man det i hodet når man approacher gir man fete vibber. I Trondheim tenker jeg; “ah folk suger, jeg missliker 90 % av folk jeg ser osv. → time to approach”… vanskelig å fake-state seg ut av det mindsettet.

Konsekvens av Gaming: D-dog

Her er en ting jeg har innsett i det siste. hvis ikke jeg forandrer meg iløpet av denne turen så har det vært forgjeves. Sånn alt, absolutt alt som skjer med deg iløpet av gamingen og shit må du embrace og utvikle deg med. ellers kommer man til å være stuck.

Bootcamp OSLO

Predictions:

Stikker til Oslo for å game med D-dog+ JANEK. Har mega høye forventninger. Blir godt å traske rundt i gater jeg vet dere har gamet mye i før

Log:

Mandag: TBA

Tirsdag: TBA

Onsdag: TBA

Torsdag: TBA

Fredag: TBA

Lørdag: TBA

Søndag: TBA

Negativity: ICE CREAM