Важни ли са медицинските изследвания при проблем със зачеването?

Опитвате се да забременеете, но не се получава. Опитвате месец след месец и лека — полека паниката и несигурността ви обгръщат. Започвате да се чувствате все по — неуверени и се самообвинявате, че не се получава.

Стоп!

Изхвърлете тези мисли от главата си и поговорете открито с партньора си. Повярвайте, и той е точно толкова притеснен като вас.

Вместо мълчаливо да се самообвинявате или да обвинявате другия, просто вземете общо решение и се подложете и двамата на медицински изследвания в някой от медицинските центрове по безплодие като IVF “Радост”- Варна.

Не се притеснявайте да се подложите на изследвания за безплодие, тъй като това е правилният и единствен начин да разберете какъв точно е проблемът, дали има проблем при вас или при партньора ви и как можете да се преборите с него.

Всъщност, ние с вас сме късметлии, тъй като медицината е толкова напреднала, че вероятността да сте сдобиете с дете дори и да имате някакви репродуктивни проблеми е много голяма.

Медицински центрове като http://ivfradost.bg разполагат както с много добри и модерни медицински лаборатории, така и със специалисти, които могат да ви помогнат да заченете.

Какво представляват тези медицински изследвания?

На първата среща със специалистите по безплодие, от вас и от партньора ви ще бъде снета пълна анамнеза, като ще се вземат под внимание предишни изследвания ( ако има такива ), ще бъдат обсъдени рисковите фактори, заболявания и т. н.

След това жената преминава през гинекологичен преглед, назначава се изследване на т. н. базални хормони, а на мъжа следва да бъде направена спермограма.

Едва след като всички изследвания са направени специалистите по безплодие към клиниките като http://ivfradost.bg могат да ви предложат начин за лечение.

Не се страхувайте да си направите тези изследвания и не губете време, тъй като само след като се наясно с проблема ще можете да се подложите на някоя от съвременните процедури за зачеване и да се сдобиете с така мечтаната рожба.

Like what you read? Give Borislav Arapchev a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.