Sign in

Alex & Sigge Foto: Magnus Ragnvid

I Juni 2020 har poddbolaget Perfect Day valt att distribuera sina titlar med Podspace. Det innebär att man flyttat Sveriges största komersiella podd “Alex & Sigges podcast”* till Podspace.

Podspace har på mindre än ett år blivit en av de största poddleverantörerna i norden. Man är samtidigt den enda oberoende leverantören av statistik till svenska Poddindex och norska Podtoppen.

Vi är oerhört stolta över att kunna välkomna Perfect Day till Podspace. Det är ett viktigt samarbete för oss, branchen och Poddindex. Samt ännu ett bevis på att en oberoende poddleverrantör har en viktig roll att spela tillsammans med medie- och…


Podspace hela idé är att vara den bästa plattformen för alla som skapar eller producerar podcasts. Planen är att förenkla i den vildvuxna poddjungeln som flera aktörer i många år skapat. Podspace erbjuder enkla produkter för proffssnackare och hobbypoddare.

Språngbrädan ut i den digitala poddetern är Podspace MINI. Perfekt för kreatörer som har en fantastisk, men liten eller kanske sprillans ny podd. Podspace MINI har alla funktioner du behöver för att distribuera din podcast, helt utan knussel.


Idag lanserar vi Podspace (pod.space) för alla poddkreatörer, nätverk och studios. Stora som små. Under beta-perioden på knappa 12 månader har Podspace nått 20 000 000 rätträknade* lyssningar i 190 länder.

”Under ett år har vi haft en beta-version av tjänsten under utveckling. Vi har haft ett oerhört givande, tätt samarbete med kreatörer och nyfunna vänner i poddsverige.” säger Edward Jewson, medgrundare och utvecklare på Bowtie AB.

Podspace tar form ur det som vid en första blick kan ses som den tråkigaste biten i hela poddkakan, nämligen distribution och lagring. Samtidigt är det navet i kedjan och ska bara fungera.


Barbro – en klok app för det moderna arbetslivets telefonsamtal och kommunikation.

Appbyrån Bowtie AB kan idag, på Barbros namnsdag, äntligen berätta nyheten att bolaget under våren 2019 kommer att lansera just Barbro; en egenfinansierad produkt som i första hand riktar sig åt mindre företag som vill ha en smidig och mer användarvänlig lösning för att hantera telefonsamtal och kommunikation med kunder.

Till en början kan det vara på sin plats att förklara namnvalet. Målet var att hitta ett namn som gav varma och positiva associationer och som inte hindrade framtida utveckling genom att varken vara för snävt eller beskrivande. Namnet Barbro gav oss alla just de känslorna som vi var ute…

Bowtie

bowtie.studio — We make apps for iOS and Android that people just love to use. We fall for brave visions, superb user experiences and digital greatness.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store