Ή νέα πλούσια εξοχική κατοικία τού όλιγάρχη έβραιωκομμουνιστή Vladimir Putin, με επιχρυσωμένα πλακάκια στην πισίνα μόλις λίγα μίλια από τα σύνορα της Ρωσίας με τη Δύση, λένε στήν Μόσχα τά μέσα ενημέρωσης.

******

BoukatiosReport

29/08/2017

Ή νέα πλούσια εξοχική κατοικία τού όλιγάρχη έβραιωκομμουνιστή Vladimir Putin, με επιχρυσωμένα πλακάκια στην πισίνα μόλις λίγα μίλια από τα σύνορα της Ρωσίας με τη Δύση, λένε στήν Μόσχα τά μέσα ενημέρωσης.

“Ό ρώσος όλιγάρχης έβραιωκομμουνιστής Vladimir Putin άπο τόν κόπο καί τόν ίδρώτα άπό αίμα τών συντρόφων “κολίγες” χρυσόνι άκόμα καί τίς λεκάνες στίς τουαλέτες του.

Αύτή είναι ή τύχη τών άνεγκέφαλων συντρόφων πού άκολουθούν αύτήν τήν άνήθικη κομμουνιστική πολιτική”.
 — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

By WILL STEWART

Το νέο σπίτι διακοπών του Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποκαλυφθεί από τα μέσα ενημέρωσης της Μόσχας
Η πλούσια τρύπα του είναι μέρος ενός συγκροτήματος που περιλαμβάνει ένα αναπαλαιωμένο τσαρίσιο αρχοντικό διάσημο που χρησιμοποιείται σε μια σοβιετική ταινία για τον Σέρλοκ Χολμς.

Το Villa Sellgren είναι χτισμένο σε ένα νησί στον κόλπο Vyborg, περίπου 12 μίλια από τη ρωσική σύνορα με τη Φινλανδία.

Επισήμως ανήκει σε στενούς φίλους του προέδρου του Κρεμλίνου, αλλά οι ντόπιοι λένε ότι είναι το τελευταίο σπίτι με κύρος σε ένα εκπληκτικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων που φημολογείται ότι είναι ο Πούτιν .

Τρισδιάστατες εικόνες που προβάλλουν εικαστικά το εσωτερικό ενός 16150 τετραγωνικών μέτρων Putin dacha δείχνουν μια μεγαλοπρεπή εσωτερική πισίνα, μια σάουνα ατμού, μια αίθουσα μπιλιάρδου και μελέτη με το ρωσικό διπλό επικεφαλής αετό έμβλημα.

Το νησί Lodochny και η θάλασσα γύρω από αυτό αναφέρθηκε ότι φυλάσσεται βαριά από τους αξιωματικούς της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας, εμποδίζοντας τους ντόπιους να πλησιάσουν.

Η βίλα Sellgren χτίστηκε αρχικά πριν από τη Ρωσική Επανάσταση το 1913 από το διάσημο φινλανδικό αρχιτέκτονα Uno Ullberg και είναι γνωστή για σκηνές σε μια σοβιετική ταινία του 1987 στο Sherlock Holmes.

Μια πηγή δήλωσε στην ανεξάρτητη TV Rain στη Μόσχα: “Μετά το 2010 άρχισαν να κατασκευάζουν μια ντα για τον Πούτιν εκεί”.

Η παλιά βίλα ανακαινίστηκε και έχει προστεθεί είτε μαζική επέκταση στο αρχοντικό, είτε ένα νέο ξεχωριστό σπίτι που χτίστηκε κοντά, υποστηρίζεται.

Αρκετά άλλα μεγάλα σπίτια εμφανίστηκαν επίσης στο νησί.

Οι ντόπιοι έχουν δημοσιεύσει καταγγελίες στο διαδίκτυο λέγοντας ότι έχει απαγορευτεί η προηγούμενη πρόσβαση στο νησί και έχει τοποθετηθεί ένα μαξιλάρι ελικόπτερο.

Υπάρχει “ακόμη και ένα ραντάρ στην παραλία, έτσι ώστε οι δύτες εχθρό δεν μπορούν να περάσουν”, σύμφωνα με ένα.

Ένας άλλος, που ονομάζεται Αλέξανδρος, έγραψε: “Αυτή είναι η κατοικία του Πούτιν εδώ.”

Συνήθως μένει μία φορά το χρόνο και οι ντόπιοι δεν μπορούν να πάνε να αλιεύουν από το νησί, όπως μπορούσαν να το κάνουν.

Περίφραξη τριών μιλίων περιβάλλει την υποτιθέμενη βίλα Πούτιν.

Το αρχοντικό, το οποίο είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται σε μια σοβιετική ταινία Sherlock Holmes, βρίσκεται κοντά στα δυτικά σύνορα
Οι εικόνες 3D και ένα σχέδιο ορόφων δημοσιεύθηκαν επίσης στο διαδίκτυο, μια εμφανής διαρροή των σχεδίων κατασκευής του εξοχικού σπιτιού.

Αυτό έδειξε την πισίνα, μέρος ενός “υπόγειου σπα”, με τίτλο με τα αρχικά του Πούτιν: “Εδώ βγαίνει το VVP.”

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο, ο Πούτιν έρχεται στην ιδιοκτησία μία φορά το χρόνο, παρόλο που δεν έγινε καμία επίσημη ανακοίνωση.

Επισήμως, η γη στο νησί είχε αλλάξει πριν από μερικά χρόνια από την προστασία των δασών για να επιτρέψει την ανάπτυξη ενός “θέρετρου”.

Το νησί Lodochny και η θάλασσα γύρω από αυτό αναφέρεται ότι είναι πολύ φρουρημένη
Rus κατασκευαστική εταιρεία — που συνδέεται με τις εικόνες 3D — αρνήθηκε να σχολιάσει την ανάπτυξη.

Τα αφεντικά μιας άλλης εταιρείας — το γραφείο σχεδιασμού της ομάδας Adis — δεν απάντησαν στα αιτήματα για πληροφορίες σχετικά με την φερόμενη Putin dacha από την TV Rain.

Προσπαθώντας να φτάσει στο αρχοντικό, οι φρουροί ανέφεραν στο TV Rain ότι ήταν ένα “κλειστό αντικείμενο” χωρίς πρόσβαση.

Μέχρι το 2014, το συγκρότημα Sellgren ανήκε επισήμως στον επικεφαλής του ομίλου Baltic Media Oleg Rudnov, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως «παλιός φίλος του Πούτιν», ο οποίος κάποτε κατείχε και τη ντάτσα του Λίντστρεμ στην Αγία Πετρούπολη, που επίσης φέρεται να είναι ο Πούτιν.

Οι κάτοικοι έχουν παραπονεθεί ότι η πρόσβαση στο νησί έχει απαγορευτεί μετά την εμφάνιση ενός μαξιλαριού ελικόπτερο
Ο Ρούντνοφ πέθανε το 2015 και ο γιος του Σεργκέι κληρονόμησε την αυτοκρατορία του, συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας Sever, η οποία κατέχει επίσημα τις ιδιοκτησίες του νησιού που συνδέονται με τα μέσα ενημέρωσης στον Πούτιν.

Αυτή η τελευταία υποτιθέμενη βίλα Πούτιν είναι μόλις 60 μίλια από ένα άλλο συγκρότημα χωριών όπου ένα σπίτι έχει μια καλυμμένη με χορτάρι οροφή στην όχθη της λίμνης Λάδογκα στην περιοχή της Καρελίας.

Φημολογείται επίσης ότι ανήκει στο παλάτι της Μαύρης Θάλασσας που ονομάζεται Gelendzhik, και μια ντόχα κοντά στην Αγία Πετρούπολη και μια ορεινή Altai υποχώρηση επισήμως ανήκουν στο Gazrom.

____________________________________________ 
«Τα κράτη της Μέσης Ιδρυτής :
Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ 
Παγκόσμιου Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (IP)» 
Πήγαινε στο προφίλ του Σπυρίδωνα Liar 
Σπυρίδων Liar 
 
Μέσης μέλος Απριλίου 2017