ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Ό τύρανος αίμοσταγής καί δολοφόνος δικτάτορας Maduro απαγόρευσε την εισαγωγή φαρμάκων πού είναι άπαραίτητα γιά τούς τραυματίες

******

BoukatiosReport

28 /05/2017

ΕΚΚΛΗΣΗ: 
«Άς μήν είμαστε πλέον θεατές στήν αίματοχισία άπό τήν έβραιωκομμουνιστική πολιτική τού δικτάτορα Maduro, νά παρέμβει άμεσα ή Διεθνής κοινότητα»

DolarToday / 28 Μαΐου του 2017 @ 8:00 πμ

Δείτε Βίντεο:

https://youtu.be/UPXo2rqaB6g

Ή εταιρείες ταχυμεταφοράς που δραστηριοποιούνται στη Βενεζουέλα ειδοποίησαν τους πελάτες ότι έχει απαγορεύσει ό Maduro την είσοδο των φαρμάκων και «υλικό» για τους διαδηλωτές της αντιπολίτευσης που συσσωρεύονται σχεδόν δύο μήνες καί διαμαρτύρονται στους δρόμους της χώρας.

Diego ORE / Reuters / La Patilla

Σφεντόνες, μάρμαρα, κράνη, αλεξίσφαιρα γιλέκα, ρόπαλα και μπάλες, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια και προϊόντα πρώτων βοηθειών, όπως αντιόξινα, γάζες, κρέμες για τα εγκαύματα, επιδέσμους και οφθαλμικές σταγόνες, είναι μερικά από τα απαγορευμένα αντικείμενα.

Έχοντας επίγνωση της σοβαρής έλλειψης τροφίμων και φαρμάκων που υπέστη η χώρα, Βενεζουέλας που ζουν στο εξωτερικό οργανώθηκαν για την αποστολή βοήθειας προς τους συμπατριώτες τους, κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Παναμά.

«Καμία χώρα δεν έθιμα χρησιμοποιούν ως γέφυρα για να οπλίσει τις τρομοκρατικές ομάδες τους,» ο πρόεδρος SENIAT, José Cabello αναφέρθηκε σε δήλωσή του είπε πριν από μέρες.

Από τη στιγμή που άρχισαν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στα τέλη Μαρτίου, χιλιάδες αντίπαλοι αντιμετωπίζουν τις δυνάμεις ασφαλείας σχεδόν καθημερινά μάχες μεταξύ κανόνια νερού και τα στρατεύματα των ΜΑΤ με δακρυγόνα και οι διαδηλωτές που μεταφέρουν ξύλινα ασπίδες, σφεντόνες και αντιόξινο στο πρόσωπο για να αμβλύνουν τις επιπτώσεις των αερίων.

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Nicolás Maduro λέει ότι οι διαδηλώσεις, εν μέσω εκείνων που έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 58 ανθρώπων- απλά ψάχνουν για να τον ανατρέψει. Ωστόσο, η αντιπολίτευση, Maduro κατηγορείται ότι γίνει «δικτάτορας», λέει η έξοδος του είναι ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί η πολιτική και οικονομική κρίση στην πλούσια σε πετρέλαιο χώρα είναι βυθισμένη.

Στη Βενεζουέλα εταιρείες τοπική ταχυμεταφορών λειτουργούν, καθώς και η FedEx και η UPS ΗΠΑ; και η DHL, με έδρα τη Γερμανία.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.