ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Αποτελέσματα γενικών εκλογών 2017

******

BoukatiosReport

09/06/2017

Με ROSS LOGAN:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2017 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γιά τούς Συντηρητικούς εξασφάλιση 314 εδρών, Εργασίας 266, το SNP 34 και οι Φιλελεύθεροι Δημοκρατικοί 14.

Όλα τα 650 UK κοινοβουλευτικών εδρών είναι επάνω για τις αρπαγές, όπως Theresa May έχει ως στόχο να επιστρέψει στο νούμερο 10 με αυξημένη πλειοψηφία των Συντηρητικών.

Express.co.uk θα σας φέρει όλα τα τελευταία νέα και τα αποτελέσματα που έρχονται, και μπορείτε να ακολουθήσετε τη δράση με διαδραστικό χάρτη μας.

Απλά κάντε κλικ σε κάθε εκλογική περιφέρεια για να δείτε τη συνεδρίαση βουλευτής και το 2015 πλειονότητά τους, καθώς και την προσέλευση των ψηφοφόρων.

Σιγουρευτείτε για να κρατήσει τον έλεγχο πίσω ως πολιτικό τοπίο του Ηνωμένου Βασιλείου αλλάζει σταδιακά, καθώς όλο και περισσότερα αποτελέσματα έρχονται σε. 
Ενώ οι τελικές δημοσκοπήσεις κυκλοφορήσει πριν από την προεκλογική εκστρατεία έληξε χθες δείχνουν ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών βρίσκεται σε καλό δρόμο για μια άνετη νίκη, τα αποτελέσματα έκπληξη του 2015 και το δημοψήφισμα παράσταση της ΕΕ που ήταν λάθος πριν.

Όπως στερλίνα βύθισε την επαύριο της ανακοίνωσης, αριθμητικά Συντηρητικών και Εργασίας αντέδρασαν επιφυλακτικά στα αποτελέσματα.

Tory υπουργός Άμυνας Sir Michael Fallon δήλωσε στο BBC: «Αυτό είναι μια προβολή, δεν είναι ένα αποτέλεσμα.

«Αυτές οι δημοσκοπήσεις εξόδου ήταν λάθος στο παρελθόν.»

σκιά καγκελάριος των Εργατικών Τζον McDonnell προειδοποίησε επίσης κατά την ανάγνωση πάρα πολύ στην πρόβλεψη, λέγοντας: «Πρέπει να έχουν κάποιο σκεπτικισμό σχετικά με όλες τις δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή»

Οι Συντηρητικοί που απαιτούνται για να κερδίσουν 326 έδρες για να εξασφαλίσει την πλειοψηφία νίκη.

Like what you read? Give Σπυρίδων Λιάρος a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.