ΔΟΚΙΜΙΟ: Τρείς “σκιές” πού προβληματίζουν τίς Έθνικές άνθρώπινες κοινωνίες

******

Boukatios

03/12/2017

ΔΟΚΙΜΙΟ: Τρείς “σκιές” πού προβληματίζουν τίς Έθνικές άνθρώπινες κοινωνίες

<< Παραπλανούν τίς νοήμονες άνθρώπινες κοινωνίες λέγοντας ότι τά ρομπότ θα μας υπερασπιστούν, έδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται γιά άνακατεύθυνση τών άνθρωπίνων συνειδήσεων, καί ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω άπό αύτή τήν είδηση.

«Πρέπει να επενδύσουμε»: Ο αγώνας των ρομποτικών εξοπλισμών θα υπερασπιστεί το EARTH από «180.000 διαστημικές επιθέσεις»

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ στην τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα “μη-brainer” γιατί “δεν έχουμε τους αερομεταφορείς και τους αναλυτές να παρακολουθήσουν 180.000” αντικείμενα που τρέχουν γύρω από το διάστημα >>. (Boukatios)

Από τον THOMAS MACKIE

Ο αγώνας των ρομποτικών εξοπλισμών θα υπερασπιστεί τη Γη από τις “180.000 επιθέσεις στο διάστημα”

Ο κ. Kari A. Bingen, υπουργός Άμυνας Πληροφοριών, ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ κινδυνεύουν να χάσουν τον κυνήγι των όπλων στην Κίνα και τη Ρωσία μετά από έκθεση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη από πρώην αναπληρωτή υπουργό άμυνας των ΗΠΑ προειδοποίησε ότι ο αμερικανικός στρατός πρέπει τώρα να αποφασίσει εάν θέλει να “οδηγήσει την επερχόμενη επανάσταση ή να πέσει θύμα της”.

Ο εμπειρογνώμονας αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν τον αερομεταφορέα και τους αναλυτές να παρακολουθήσουν 180.000 αντικείμενα στο διάστημα.

Ο επικεφαλής της ευφυΐας του Πενταγώνου πρόσθεσε: «Είναι ένα κακόβουλο, πρέπει να επενδύουμε».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Robert Work, δήλωσε στην έκθεση ότι ο Λευκός Οίκος και το Πεντάγωνο πρέπει να καθορίσουν αν οι ΗΠΑ θα εμβαθύνουν την έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογιών που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων υπολογιστικών, τεχνητών νευρωνικών δικτύων, , μη επανδρωμένα συστήματα και ρομποτική.

Οι προσδοκίες στο AI φέρονται ότι θα καθορίσουν τον μελλοντικό πόλεμο, όπως ανέφερε η έκθεση που δημοσίευσε το CNN: “Ανάπτυξη αποτελεσματικότερων συστημάτων κατάρτισης, βελτίωση της συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών, δημιουργία πιο προηγμένων αυτοματοποιημένων όπλων και δημιουργία πλήρως μη επανδρωμένων πολεμικών επιχειρήσεων”.

Η προειδοποίηση του κ. Works έρχεται μετά τις πρόσφατες εξελίξεις της Ρωσίας και της Κίνας για να θέσουν την ανάπτυξη της ΑΙ στο επίκεντρο του μελλοντικού στρατιωτικού σχεδιασμού τους.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, πιστεύει ότι η χώρα με την καλύτερη τεχνητή νοημοσύνη “θα γίνει ο ηγέτης του κόσμου”.

Τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο στρατός αναπτύσσει τώρα αεροσκάφη, οχήματα, ρομπότ και πυραύλους κρουαζιέρας που θα μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις μόνοι τους.

Η Κίνα ξοδεύει επίσης δισεκατομμύρια δολάρια για να ξεπεράσει τις ΗΠΑ ως παγκόσμιος ηγέτης στην ΑΙ μέχρι το 2030.

Τον Ιούλιο, η Κίνα παρουσίασε έναν λεπτομερή χάρτη πορείας που περιγράφει ένα εθνικό σχέδιο για να δώσει προτεραιότητα στην εφαρμογή του AI και να οδηγήσει τον κόσμο στη νέα τεχνολογία, η οποία τίθεται ως οδηγός τόσο για την εμπορική όσο και για την στρατιωτική ανάπτυξη.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Eric Schmidt δήλωσε: «Υποθέτω ότι η ηγεσία μας θα συνεχιστεί τα επόμενα πέντε χρόνια και η Κίνα θα προχωρήσει πολύ γρήγορα».

Συνέχισε να προσθέτει: “Μέχρι το 2020, θα έχουν παγιδευτεί. Μέχρι το 2025, θα είναι καλύτεροι από εμάς. Μέχρι το 2030, θα κυριαρχήσουν στις βιομηχανίες. “

Το αίτημα προϋπολογισμού του Donald Trump για το 2018 μείωσε τα κονδύλια για βασικές επιστήμες και έρευνες κατά περίπου £ 3,2 δισ.

Ο κ. Schmidt δήλωσε: «Αισθάνεται, ως Αμερικανός, ότι αγωνιζόμαστε με τη μία πλευρά πίσω από την πλάτη μας.

Ο Αμερικανός μηχανικός λογισμικού επέκρινε επίσης τις πολιτικές μετανάστευσης του Trump που θα κλείσουν τις πόρτες της Αμερικής σε έξυπνους φοιτητές, ερευνητές και επιχειρηματίες που θέλουν να έρθουν να μελετήσουν και να ξεκινήσουν επιχειρήσεις.

Είπε: “Ας μιλήσουμε για τη μετανάστευση. Εκπληκτικά, μερικοί από τους καλύτερους ανθρώπους στο AI βρίσκονται σε χώρες που δεν θα αφήσουμε στην Αμερική.

“Θα προτιμούσατε να τους οικοδομήσουμε AI κάπου αλλού ή θα τους χτίζετε εδώ;

“Το Ιράν παράγει μερικούς από τους κορυφαίους επιστήμονες υπολογιστών στον κόσμο. Τους θέλω εδώ. Θέλω να εργάζονται για το αλφάβητο και το Google. Είναι τρελό να μην αφήσεις αυτούς τους ανθρώπους. “
___________________________________________
“States of the Middle Founder:
US Department of State
World Intellectual Property Organization (IP) »
Go to the profile of Spyridon Liar
Spyridon Liar
 
Middle member 2017