ΔΟΚΙΜΙΟ: Ό πρόεδρος Trump, διακόπτει τήν οίκονομική βοήθεια πρός τό Πακιστάν

******

Boukatios

Δοκιμιογράφος

1/1/2018

ΔΟΚΙΜΙΟ: Ό πρόεδρος Trump, διακόπτει τήν οίκονομική βοήθεια πρός τό Πακιστάν

Ό πρόεδρος τών Άμερικανών Trump, σπάει το «ψέμα και την εξαπάτηση» του Πακιστάν και απειλεί να σταματήσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε ξένη βοήθεια

Ή πρώην προέδροι τών ΗΠΑ σπαταλούσαν δισεκατομμύρια δολάρια γιά τήν διεφθαρμένη έβραιωκομμουνιστική 
 πολιτική προπαγάνδα τού Όμπάμα & τού Ουγγρο-αμερικανού-εβραιο κερδοσκόπου τζόρτζ σόρος, έν άγνία τών φορολογουμένων.

Ό Trump ύπολογίζει νά μπεί ένα όριστικό τέλος στήν χρηματοδότηση αύτών τών διεφθαρμένων έβραιωκομμουνιστικών μεθόδων σέ όλες τίς Ήπείρους.

Ο Πρόεδρος Trump πυροδότησε μια ρητορική κατά τη διάρκεια της πακιστανικής κυβέρνησης τη Δευτέρα, επικριτώντας τα “ψέματα και την εξαπάτηση” μιας χώρας που υπήρξε βασικός, αν και περίπλοκος, εταίρος στον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Ο Trump , που δήλωσε το πρωί της Δευτέρας, ότι οι ΗΠΑ δεν θα επενδύουν πλέον τόσο στην ξένη βοήθεια στο Πακιστάν όπως οί 
 προηγούμενοι προέδροι.

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χορηγήσει ανόητα στο Πακιστάν περισσότερα από 33 δισεκατομμύρια δολάρια βοήθειας τα τελευταία 15 χρόνια και δεν μας έδωσαν τίποτα παρά ψέματα και εξαπάτηση, διότι σκέπτοντας γιά τους ηγέτες μας ότι ήταν ανόητοι.

Παρέχουν ασφαλές καταφύγιο στους τρομοκράτες που κυνηγάμε στο Αφγανιστάν, με λίγη βοήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο! “Trump tweeted.

Το Πακιστάν αποτελούσε έδαφος για αμερικανικά στρατεύματα στον πόλεμο στο Αφγανιστάν και οι στρατιώτες των δύο χωρών συνεργάστηκαν συχνά για να καταλάβουν τους τρομοκράτες στις υγρές μεθοριακές περιοχές κατά μήκος των συνόρων μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν.

Ωστόσο, το Πακιστάν αποδείχθηκε περίπλοκο΄ς εταίρος, όπως αποδείχθηκε ότι η χώρα φέρεται να γνώριζε ότι ο τρομοκράτης ηγέτης Οσάμα Μπιν Λάντεν κρύφτηκε στη χώρα εδώ και χρόνια πριν εντοπιστεί από αμερικανούς ειδικούς εργάτες και σκοτώθηκε στο Αμποτατάντ.

Το Πακιστάν συχνά απαίτησε πολλές αμερικανικές ενισχύσεις και αναφορές προέκυψαν την περασμένη εβδομάδα, καθώς η κυβέρνηση Trump σκέφτεται να παρακρατήσει χρηματικά ποσά ύψους 255 εκατομμυρίων δολαρίων για την απογοήτευση της με την πακιστανική κυβέρνηση.

Ο Τράμπ επίσης ζυγίζει και πάλι στις διαμαρτυρίες που περιφέρονται στο Ιράν τη Δευτέρα, μια μέρα μετά την τερματισμό της ιρανικής κυβέρνησης από τις περιοχές κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και τη θανάτωση πολλών διαδηλωτών.

“Το Ιράν αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα παρά την τρομερή συμφωνία που έχει κάνει μαζί τους από τη διοίκηση του Ομπάμα. Ο μεγάλος ιρανικός λαός έχει κατασταλεί εδώ και πολλά χρόνια. Είναι πεινασμένοι για φαγητό και ελευθερία. Μαζί με τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο πλούτος του Ιράν λεηλατείται. ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ! “, Είπε.

(Boukatios — Δοκιμιογράφος)
___________________________________________
“States of the Middle Founder:
US Department of State
World Intellectual Property Organization (IP) »
Go to the profile of Spyridon Liar
Spyridon Liar
 
Middle member 2017

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.