ΕΛΛΑΔΑ: Νέα καινοτομία — “Δωρεάν Έξαγώγιμη Πολιτική καί κοινωνική Τρομοκρατία”

ΕΛΛΑΣ ΕΛ-ΤΑ

******

BoukatiosReport

016/03/2017

Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά δέματος στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.

Σε ανάρτησή τους σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι συντάκτες ισχυρίζονται ότι η οργάνωση δεν έχει χάσει τη δυναμική της και αναπληρώνει τα φυλακισμένα στελέχη της με νέους εθελοντές. «Για κάθε σύντροφο στη φυλακή, νέοι σύντροφοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση του και να συνεχίσουν στο μονοπάτι της επίθεσης», γράφουν.

Οι συντάκτες σημειώνουν δε ότι έχουν ενταχθεί σε «διεθνές συνωμοτικό δίκτυο» κι ότι η αποστολή του δέματος με εκρηκτικά στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ έγινε στο πλαίσιο «της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις» που υποστηρίζεται από το εν λόγω δίκτυο.

Όπως προκύπτει από την ανάρτηση, το δίκτυο αποτελείται από τους «Πυρήνες» και την οργάνωση «Ανεπίσημη Ομοσπονδία Αναρχικών» (FAI), η οποία ιδρύθηκε το 2003 στην Ιταλία. Οι συντάκτες στέλνουν «συντροφικούς χαιρετισμούς» σε ομάδες της FAI στην Ιταλία αλλά και τη Χιλή.

Πλήρης προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτεί «το επόμενο διάστημα», σύμφωνα με τους συντάκτες.

Ως αποστολέας του δέματος αναγραφόταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έχει καταγγείλει στοχοποίησή του από τρομοκράτες. Στην ανάρτηση δεν γίνεται αναφορά στο όνομα του κ. Γεωργιάδη.

Το δέμα κίνησε υποψίες στο χώρο υποδοχής του υπουργείου, παρελήφθη από πυροτεχνουργούς και εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Βερολίνου, περιείχε εκρηκτική ύλη παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται σε πυροτεχνήματα και θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς εάν είχε ανοιχτεί.

Ευθύνες στα ΕΛΤΑ ρίχνει ο Άδωνις για τη βόμβα που ταχυδρομήθηκε στο Σόιμπλε

Το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη στο δέμα με εκρηκτικά που εστάλη στο Γερμανικό ΥΠΟΙΚ

Από την Ελλάδα το εκρηκτικό δέμα στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ

Άρθρα που παραπέμπουν εδώ

Ένας τραυματίας από έκρηξη φακέλου στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι

Διαβάστε περισσότερα: http://www.hefimerida.com/products/ellada-nea-kainotomia-dorean-exagogimi-politiki-kai-koinoniki-tromokratia/

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.