ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Ή Βρετανία ώς μία παλιά “ραδιούργα” γιά τά Έθνη χώρα, σήμερα άνταμείβεται γιά τήν άνέντιμη Έσωτερική καί Έξωτερική της πολιτική

******

BoukatiosReport

20 /06/2017

“Ή Βρετανία ώς μία παλιά ραδιούργα γιά τά Έθνη χώρα, σήμερα άνταμείβεται γιά τήν άνέντιμη Έσωτερική καί Έξωτερική της πολιτική

Ή άνέντιμη καί άνήθικη πολιτική τής Μ.Βρετανίας:

Τα κόμματα μέ τήν έβραιωκομμουνιστική πολιτική τους της αντιπολίτευσης θέλουν να περάσουν τις τροπολογίες στην αυριανή ομιλία της Βασίλισσας, και χρειάζονται μόνο επτά βουλευτές για να τους ενώσει για να διαλύσει την κυβέρνηση μειοψηφίας”.
_______________________________________________

ΕΞΠΡΕΣ: Μέ ΘΩΜΑΣ ΚΥΝΗΓΙ

“Συνωμοτούν γιά να καταστρέψουν” κυβέρνηση Theresa May

Οί Δημοκρατικοί Εργασίας & Φιλελεύθεροι Δημοκρατικοί
Εργασίας και των Φιλελεύθερων Δημοκρατών βουλευτών σχεδιάζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ενεργοποιούν μια κίνηση καμία εμπιστοσύνη στο Κοινοβούλιο να μειωθεί κυβέρνηση Τερέζα Μέι.

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις είναι πιθανό να καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από μια ανοικτή ιρλανδικά σύνορα, η πρόσβαση στην ενιαία αγορά, βελτιωμένα δικαιώματα για τους ενοικιαστές, ενωμένοι διαπραγματεύσεις Brexit και περισσότερα χρήματα για το NHS.

Ιστορικά αν ή Ομιλία της Βασίλισσας τροποποιείται ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί.

Η Βουλή των Κοινοτήτων πηγή δήλωσε στην Telegraph ότι μια επιτυχής τροποποίηση «θα ήταν μια μοναδική κατάσταση — θα πρέπει να πάρουν μια απόφαση, αν η κυβέρνηση ήταν αρκετά ισχυρή για να συνεχίσει».

Η κ Μαΐου θα μπορούσαν να σωθούν από τον ορισμένου χρόνου κοινοβούλια Act του 2011 που κατέστησε σαφές ότι μόνο μια ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή των Κοινοτήτων μπορεί να αφαιρέσει την κυβέρνηση.

Ο επικεφαλής μαστίγιο του Εργατικού Κόμματος Νικ Μπράουν συναντήθηκε με τον Lib Dem επικεφαλής μαστίγιο Alistair Carmichael για να συζητήσουν το σχέδιο για την ανατροπή της κ Μαΐου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Εργασίας είναι σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμεί να εφαρμόσει ένα περίβλημα amendmen μετά τη θηριωδία Grenfell Πύργο, η οποία θα επιτρέψει μισθωτές να ζητούν βελτίωση των μέτρων πυροπροστασίας.

Μια πηγή Εργασίας είπε ότι ήταν «η ώρα να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τη γραφειοκρατία και [έναρξη] προστασία της ζωής».

Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες είναι πρόθυμοι να πιστοποιήσει μια ανοιχτή ιρλανδικά σύνορα και θα ήθελε η κυβέρνηση να δεσμευτεί για περάσετε μερικές από τις £ 350million η εκστρατεία Ψηφοφορία Αφήστε — με επικεφαλής από το Υπουργικό Συμβούλιο Υπουργών Μπόρις Τζόνσον και ο Michael Gove — για το NHS.

Tim Φαρρών, ο απερχόμενος αρχηγός των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, δήλωσε: «Ως μέρος της τροπολογίας μας στο Queens ομιλία θα πρέπει να θέτει μια σαφή δήλωση σχετικά με μια ανοικτή σύνορα για την Ιρλανδία. Αυτό δεν είναι φυλετική και πολύ λογικό.

«Αυτό βάζει την κυβέρνηση σε μια δύσκολη σημείο και μας προσφέρει την ευκαιρία να τους νικήσει, την πρώτη φορά από το 1924 που συνέβη. Ελευθερία θέματα Κίνημα και αυτό είναι ένα σαφή τρόπο τα άλλα κόμματα να συνεργαστούν με τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες.»

Ο πρωθυπουργός ελπίζει ότι η πίστη του κόμματος και ανησυχίες για την εύθραυστη κυβέρνηση θα κρατήσει συντηρητικοί βουλευτές στη γραμμή.

Ένας βουλευτής των Συντηρητικών, δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ εύθραυστη αυτή τη στιγμή. Θα ήταν πολύ περίεργο αν υπάρχει μόνο συντηρητικός βουλευτής υποστηρίζεται καμία τροποποίηση.

«Το μόνο πρόσωπο που θα βοηθήσει με κάθε ήττα είναι ο Jeremy Corbyn και αυτό δεν είναι το πού βρισκόμαστε.»

Ή Ομιλία της Βασίλισσας συνήθως καθορίζει νομοθετική ατζέντα μιας κυβέρνησης για τους επόμενους 12 μήνες, αλλά αυτό θα είναι μια έκδοση προφυλακτήρα που θα καλύπτουν δύο χρόνια.

Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι θα επιτρέψει στο Κοινοβούλιο το χρόνο να εξετάσει δεόντως την πολύπλοκη διαδικασία της Brexit, αλλά τα κόμματα της αντιπολίτευσης λένε οι Συντηρητικοί ανησυχούν ότι δεν θα έχετε την υποστήριξη που απαιτείται για να περάσει Ομιλία άλλου Βασίλισσας όταν οι διαπραγματεύσεις Brexit πάρει σκληρές.

____________________________________________
 
«Τα κράτη της Μέσης Ιδρυτής :
Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ 
Παγκόσμιου Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (IP)» 
Πήγαινε στο προφίλ του Σπυρίδωνα Liar 
Σπυρίδων Liar 
 
Μέσης μέλος Απριλίου 2017

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Σπυρίδων Liar’s story.