ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Θέμα Άργεντινής — Βρετανίας — Προπαγάνδα

ΣΗΜΑΙΑ — ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

******

BoukatiosReport

09 /07/2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Θέμα Άργεντινής — Βρετανίας — Προπαγάνδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

“Οί ραδιούργες άνέντιμες, άνήθικες καί διεφθαρμένες έβραιωκομμουνιστικές προπαγανδιστικές μεθόδους καί πολιτικές τού Jeremy Corbyn τής Βρετανικής άντιπολίτευσης, καί τής πρώην διεφθαρμένης Kristina Fernandes de Kirchner, άντιπολίτευσης τής Άργεντινής, είναι κατακριτέες άπό όλες τίς νοήμονες κοινωνίες, ή δέ κ.Fernandes πού μέ τίς άνέντιμες καί διφθαρμένες έβραιωκομμουνιστικές πολιτικές της, ύποδούλωσε καί κράτησε σέ όμηρεία έπί 14 όλόκληρα χρόνια τήν πολύπαθη Άργεντινή, καλά θά κάνουν νά άφήσουν πλέον τόν “άνεμο” τής έλεύθερίας καί εύημερίας νά “πνέει” έλεύθερα”.
 — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — -

Σχετικό Άρθρο γιά τήν Άργεντινή, τής Με ΜΆΡΚΟ GIANNANGELI, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ

Αποκάλυψε: Ότι ή Αργεντινή θά κάνει επιδρομή στά Φώκλαντ και βάλει τη σημαία τους επί βρετανικού εδάφους

Οι ROGUE στρατηγοί σχεδιάζουν να εξαπολύσουν μια μυστική επιδρομή στα νησιά Φώκλαντ γιά νά βάλουν μια σημαία της Αργεντινής επί βρετανικού εδάφους.

Μέ μετακίνηση τήν νύχτα θα δείτε 14 Αργεντινούς κομάντος και έναν υπάλληλο φωτογράφο χρησιμοποιόντας δύο ελικόπτερα Αμερικανικής κατασκευής Bell Huey ll να πετάτούν χαμηλά σε ένα απομακρυσμένο μέρος της βρετανικής επικράτειας.

Εικόνες της Αργεντινής σημαίας που φυτεύτηκαν επί βρετανικού εδάφους στη συνέχεια θα δημοσιευθεί κατά τις ημέρες που οδηγούν σε κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές στη χώρα, σε μια κίνηση με στόχο την αμηχανία της Βρετανίας και ταπεινώνει τη δική τους κυβέρνηση.

Ο νέος Πρόεδρος τής Άργεντινής Mauricio Macri έχει ενημερωθεί για το προπαγανδιστικό καί άνήθικο θέμα, που έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει επίσης πει ότι οί πηγές επιβεβαίωσαν ότι η RAF Chinook έχει τοποθετηθεί σε μόνιμη κατάσταση αναμονής, έτοιμο να μεταφέρει στρατεύματα στο σημείο της κάθε εισβολής.

«Ο Πρόεδρος Macri ήταν τρομοκρατημένος, και μια στενή πηγή δήλωσε χθες το βράδυ ότι έχει διατάξει έρευνα,».

Ο πρόεδρος έχει νά αντιμετωπίσει διαρκώς τήν εντεινόμενη κριτική από τους εθνικιστές άνω απόφασή του είναι να μετριάσει την αντι-βρετανική στάση που υιοθετήθηκε από τήν προκάτοχό του, Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ.

Σχέδια για να φυτέψουν τη σημαία της Αργεντινής για τα νησιά Φώκλαντ έχουν αποκαλυφθεί
Είναι ελπίδα να αναβιώσει την πολιτική της καριέρα με το τρέξιμο για το Κογκρέσο, τον Οκτώβριο.

Το 2016 μια συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Γραφείο Alan Duncan οδήγησε σε μια νέα συμφωνία μεταξύ της Αργεντινής και της Βρετανίας στο οποίο και οι δύο χώρες συμφώνησαν να αναπτύξουν «αμοιβαίο τομείς ενδιαφέροντος».

Αλλά ομάδες της αντιπολίτευσης επέκρινε τον για τη συμφωνία να μποϊκοτάρει οποιαδήποτε αναφορά της εθνικής κυριαρχίας των Φώκλαντ.

Η επιδρομή τιμωρείται με τουλάχιστον ένα γενικό Αργεντινής Comando de Aviación Ejército — το ισοδύναμο των Αεροπορία Στρατού της Βρετανίας — και αποκαλύφθηκε σε εργολάβους ελικόπτερο των ΗΠΑ από έναν ανώτερο αξιωματικό σε αντίθεση με την πλοκή.

Ο Πρόεδρος Mauricio Macri έχει ενημερωθεί για το σχέδιο
Αυτό στη συνέχεια μετακυλίεται ΗΠΑ και της Βρετανίας διπλωμάτες.

Στοιχεία προσωρινή επιχειρησιακή ώστε ο αριθμός των Bell ελικόπτερα και κομάντος που θα χρησιμοποιηθούν, η χρήση ηλεκτρονικών αντιμέτρων σε περίπτωση ανίχνευσης και το δίκτυο συντεταγμένες του προορισμού, καθώς και τα ονόματα του διοικητή και φωτογράφος.

«Πληροφορίες Intelligence παραπέμπει σε μια επιδρομή τη νύχτα σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή που περιλαμβάνει μια μικρή δύναμη, η οποία στη συνέχεια θα αποσυρθεί από μικρά ταχύπλοα σκάφη», δήλωσε η πηγή Whitehall.

«Σαφώς, η αξία προπαγάνδα της προσγείωσης μια χούφτα των στρατευμάτων, έστω και μόνο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, και η αύξηση της σημαίας της Αργεντινής δεν μπορεί να υποτιμηθεί.»

Το 2015 υπουργός Άμυνας Sir Michael Fallon ανακοίνωσε £ 280million ώθηση στη βρετανική στρατιωτική περιουσιακά στοιχεία στα νησιά σε απάντηση στην αύξηση των εντάσεων.

Το οικόπεδο στο potograph ένα Αργεντινής σημαία στα νησιά είχε προγραμματιστεί για το Σεπτέμβριο

Βασικά στοιχεία του ενεργητικού της άμυνας περιλαμβάνει τέσσερα μαχητικά Typhoon μαχητής και ένα σύστημα αεράμυνας πυραύλων Rapier για την προστασία των νησιών εναντίον της Αργεντινής αεροσκάφη και ελικόπτερα.

ραντάρ του Rapier μπορεί να πάρει στόχους σε μια σειρά 10 μίλια. Ωστόσο, το σύστημα προορίζεται κυρίως για να αποφευχθεί η επανάληψη της στρατιωτικής εισβολής του 1982.

Πιστεύεται οι σχεδιαστές πίσω από την επιδρομή ελπίζουν να αποφύγουν τον εντοπισμό πετώντας χαμηλά και στοχεύει σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία.

Υπουργείο Άμυνας αρχηγοί είχαν προειδοποιηθεί να περιμένουμε ένα παρόμοιο κόλπο μετά την 2013 δημοψήφισμα στο οποίο σχεδόν το 100 τοις εκατό του νησιού οι κάτοικοι ψήφισαν για να παραμείνουν Βρετανοί υπήκοοι.

Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ θα θέσει υποψηφιότητα για το Κογκρέσο, τον Οκτώβριο

Το 2015 η Sunday Express αποκάλυψε πως 20 μέλη της Ειδικής Υπηρεσίας Σκάφος έκανε απαρατήρητα προσγειώσεις στη Δυτική Φώκλαντ κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής της άμυνας.

Χθες το βράδυ οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα σχέδια χαρακτηρίζεται η διάθεση των ενδιαφερομένων από προσέγγισης Πρόεδρος Macri με τη Βρετανία Αργεντινής εθνικιστές.

«Έχουμε δει εναέρια και θαλάσσια επιδρομές αυτού του τύπου κατά τη διάρκεια πολλών δεκαετιών,» είπε ο Δρ Alasdair Pinkerton, της Royal Holloway University of London.

Περιλαμβάνουν ένα περιστατικό όταν Miguel Fitzgerald προσγειώθηκε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για Stanley ιππόδρομο και φύτεψε μια σημαία της Αργεντινής.

Ή «Προεδρία Macri έχει δει μια ευπρόσδεκτη αποσκλήρυνσης του αντι-βρετανική ρητορική που χρησιμοποιείται από τον προκάτοχό του», είπε.

«Αυτό μπορεί να υπάρχουν σχέδια για να τον φέρουν σε δύσκολη θέση πριν από την κρίσιμη εκλογές του Οκτωβρίου θα πρέπει να αποτελέσει καμία έκπληξη.»

Celia Szusterman, του Ινστιτούτου πολιτειακής οργάνωσης, πρόσθεσε: «Macri αντιμετωπίζει δύσκολα προβλήματα στην εγχώρια αγορά, κυρίως λόγω της οικονομικής χάος που κληρονόμησε μετά από 10 χρόνια απερίσκεπτη κανόνα από την οικογένεια Kirchner.»
____________________________________________
 
«Τα κράτη της Μέσης Ιδρυτής :
Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ 
Παγκόσμιου Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (IP)» 
Πήγαινε στο προφίλ του Σπυρίδωνα Liar 
Σπυρίδων Liar 
 
Μέσης μέλος Απριλίου 2017

Like what you read? Give Σπυρίδων Λιάρος a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.