Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ: Τό Μέλος Tillerson Αναχώρησε για Ταξίδι στη Γερμανία, την Ουκρανία, την Τουρκία και Κουβέιτ

******

BoukatiosReport

09 /07/2017

Ό Πρόεδρος Donald Trump συναντήθηκε με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στη σύνοδο κορυφής της G20, την Παρασκευή, 7 του Ιουλίου, 2017, στο Αμβούργο. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είναι στα αριστερά, υπουργός Rex Tillerson είναι στα δεξιά.

Στις 9 Ιουλίου, Γραμματέας Tillerson θα κάνει την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στο Κίεβο , Ουκρανία, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Poroshenko, καθώς και με τους νέους ηγέτες στην κυβέρνηση και την κοινωνία των πολιτών . Ο Γραμματέας θα επαναβεβαιώσει τη δέσμευση της Αμερικής για την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας , ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την κυβέρνηση της Ουκρανίας να συνεχίσει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που θα ενισχύσουν την οικονομική , πολιτική και στρατιωτική ανθεκτικότητα της Ουκρανίας. 
Στη συνέχεια, ο Υπουργός θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, Ιούλιος 9-10, όπου θα συναντηθεί με ανώτερους Τούρκους αξιωματούχους για να συζητήσουν μια σειρά από διμερή και περιφερειακά θέματα . 
Στις 10 Ιουλίου, μετά από πρόσκληση του εμίρη του Κουβέιτ, ο υπουργός θα μεταβεί στην Πόλη του Κουβέιτ, Κουβέιτ, όπου θα συναντηθεί με ανώτερους Κουβέιτ αξιωματούχους για να συζητήσουν τις τρέχουσες προσπάθειες για την επίλυση της διαφοράς του Κόλπου . Ακολουθήσετε ΝΑ Μπορείτε Το Ταξίδι ΤΟΥ ΣΤΗΝ www.state.gov . 
Γραμματέας Tillerson Ανακοινώθηκε Διορισμός του Πρέσβη Kurt Volker προσόντων Ειδικού Αντιπροσώπου προσόντων προσόντων Ως ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ουκρανία διαπραγματεύσεις 
Στις 7 Ιουλίου, Γραμματέας Tillerson ανακοίνωσε το διορισμό του Πρέσβη Kurt Volker να χρησιμεύσει ως Ειδικού Αντιπροσώπου των Ηνωμένων Πολιτειών για την Ουκρανία διαπραγματεύσεις . Πρέσβης Volker, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο παρελθόν ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ , καθώς και Διευθυντής για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας , θα αναλάβει την ευθύνη για την προώθηση των ΗΠΑ προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων που καθορίζονται στις συμφωνίες Μινσκ . Θα συνοδεύσει Γραμματέας Tillerson στο Κίεβο την Κυριακή, 9 Ιουλίου και αναμένεται να συνεχίσουν να πραγματοποιούν τακτικές συναντήσεις με την Ουκρανία και τα άλλα μέλη του μορφή Νορμανδία : Η Ρωσία, τη Γερμανία και τη Γαλλία. 
Στην ανακοίνωση, Γραμματέας Tillerson σημείωσε, «ο πλούτος του Kurt εμπειρία τον κάνει μοναδικά προσόντα για να προχωρήσουμε αυτή τη σύγκρουση προς την κατεύθυνση της ειρήνης . Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένει πλήρως δεσμευμένη στους στόχους των συμφωνιών Μινσκ , και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Kurt να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την επίτευξη της ειρήνης στην Ουκρανία . »

Γραμματέας Tillerson Απευθύνεται την τρέχουσα κατάσταση στη Συρία

Δείτε ό Βίντεο:

https://youtu.be/oJd-hixRKYk

Στις 5 Ιουλίου, πριν αναχωρήσει για τη Σύνοδο Κορυφής της G-20 στο Αμβούργο, Γερμανία, Γραμματέας Tillerson εξέδωσε δήλωση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στη Συρία . Γραμματέας Tillerson είπε: 
«αρχάς Κατ«, τα μέρη στη Συρία να διασφαλίσει τη σταθερότητα στην περιοχή . Αν δεν επιτευχθεί η σταθερότητα στη Συρία, την πρόοδό μας στην ήττα ISIS μπορεί να αναιρεθεί. Δεύτερον, τα μέρη θα πρέπει να εργαστούν μέσα από μια πολιτική διαδικασία για την επίτευξη μιας διευθέτησης που διαγράμματα ένας δρόμος προς τα εμπρός για το συριακό λαό . Τέλος, η Ρωσία έχει ιδιαίτερη ευθύνη να βοηθήσει σε αυτές τις προσπάθειες . » 
Όπως συνεχίσει οργανωμένη στρατιωτική προσπάθειες να νικήσει ISIS επί του εδάφους στη Συρία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι εταίροι μας στην Συνασπισμός για να νικήσουμε ISIS δεσμευτεί να διασφαλίσουμε ότι οι πολίτες από τα πρόσφατα απελευθερωμένες περιοχές μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής στο σπίτι και ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Ηθοποιοί στη Συρία πρέπει να θυμόμαστε ότι ο αγώνας μας είναι με το ISIS. Καλούμε όλα τα κόμματα, συμπεριλαμβανομένης της συριακής κυβέρνησης και των συμμάχων της, συριακές δυνάμεις της αντιπολίτευσης, και τις δυνάμεις του Συνασπισμού διεξαγωγή της μάχης για να νικήσει ISIS, για να αποφευχθεί η σύγκρουση μεταξύ τους και να συμμορφώνονται με συμφωνήθηκε γεωγραφικά όρια των στρατιωτικών de- confliction και τα πρωτόκολλα για de -κλιμάκωση. 
Την επόμενη εβδομάδα, Ειδικές Προεδρικού Απεσταλμένου για την Παγκόσμια Συμμαχία για να νικήσουμε ISIS Brett McGurk θα φιλοξενήσει ανώτερα στελέχη του Συνασπισμού για μια σειρά συναντήσεων στην Ουάσιγκτον Αυτές οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα σε μια κρίσιμη στιγμή στη συντονισμένη αγώνα και θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση των συνδυασμένων προσπαθειών να καταστρέψει ISIS. Με την υποστήριξη του Συνασπισμού, Μοσούλη είναι στα πρόθυρα της απελευθέρωσης από τις δυνάμεις ασφαλείας του Ιράκ και της Συρίας Δημοκρατικών Δυνάμεων ανέλαβαν την καταπολέμηση της ISIS άμεσα με Raqqa. Όπως ISIS έχει ηττηθεί στο πεδίο της μάχης, ο Συνασπισμός θα συνεχίσει να αυξήσει τις προσπάθειες σταθεροποίησης της να διευκολύνει την εθελοντική επιστροφή στο σπίτι από εκείνους που έχουν εκτοπιστεί από τη βία .

Ηνωμένες Πολιτείες Καταδίκασε Έναρξη μιας Intercontinental βαλλιστικών Της πυραύλων Βόρειας Κορέας 
ΟΙ Ηνωμένες Πολιτείες καταδίκασαν έντονα τέταρτης Ιουλίου εκτόξευση Της Βόρειας Κορέας Μιας διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων (ICBM). «Η δοκιμή αντιπροσωπεύει μια νέα κλιμάκωση της απειλής προς τις Ηνωμένες Πολιτείες , συμμάχους και τους εταίρους μας, την περιοχή και τον κόσμο», δήλωσε ο υπουργός Tillerson σε μια δήλωση που απελευθερώνεται μετά από είδηση της εκτόξευσης . 
Παγκόσμια δράση για να σταματήσει μια παγκόσμια απειλή. Κάθε χώρα που φιλοξενεί τη Βόρειο Κορέα οι εργαζόμενοι επισκεπτών , παρέχει καμία οικονομική ή στρατιωτική οφέλη ή αποτυγχάνει να εφαρμόσει πλήρως ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ είναι η συνδρομή και η συνέργια σε ένα επικίνδυνο καθεστώς . Όλα τα έθνη θα πρέπει να αποδείξει στο κοινό με τη Βόρεια Κορέα ότι υπάρχουν συνέπειες για την απόκτηση πυρηνικών όπλων . Έχουμε την πρόθεση να φέρει προκλητική ενέργεια της Βόρειας Κορέας ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και να θεσπίσουν αυστηρότερα μέτρα για να ελέγχουν την Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας . 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ζητούν μόνο την ειρηνική αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου και το τέλος του απειλεί ενεργειών από τη Βόρεια Κορέα . Όπως εμείς, μαζί με άλλους, έχουν καταστήσει σαφές, δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί πυρηνικά όπλα της Βόρειας Κορέας . 
Στις 5 Ιουλίου, ΗΠΑ Μόνιμος Αντιπρόσωπος Πρέσβης κ του Nikki Haley Ηνωμένων Εθνών παραδοθεί παρατηρήσεις σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη Βόρεια Κορέα επανέλαβε την καταδίκη των Ηνωμένων Πολιτειών .

Ο Πρόεδρος και η εθνική ομάδα ασφαλείας του συνεχίζουν να εκτιμήσει την κατάσταση σε στενή συνεργασία με τους συμμάχους και τους εταίρους μας . 
Ηνωμένες Πολιτείες Καταδίκασε επίθεση ΣΕ Μέλη Της Εθνοσυνέλευσης Της Βενεζουέλας 
Στέιτ Ντιπάρτμεντ Εκπρόσωπος Heather Nauert κάλεσε την επίθεση στις 5 Ιουλίου για τα μέλη της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας από ένοπλες υποστηρικτές της κυβέρνησης του προέδρου Νικολά Maduro «απαράδεκτη» Εκπρόσωπος Nauert είπε: 
«Αυτή η βία, που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του εορτασμού της ανεξαρτησίας της Βενεζουέλας , είναι μια επίθεση στις δημοκρατικές αρχές που αναγνωρίζονται από τους άνδρες και τις γυναίκες που αγωνίστηκαν για την ανεξαρτησία της Βενεζουέλας 20 6 χρόνια πριν από σήμερα. 
«Καλούμε την κυβέρνηση της Βενεζουέλας να παράσχει άμεσα για την προστασία της Εθνοσυνέλευσης , την εξασφάλιση εκείνων που τραυματίστηκαν στη σημερινή επίθεση είναι σε θέση να λάβουν ιατρική φροντίδα , και να φέρει τους επιτιθέμενους στη δικαιοσύνη. Καλούμε όλες τις πλευρές στη Βενεζουέλα για να αποφύγουν τη βία . » 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες εντάχθηκαν χώρες σε όλο τον ημισφαίριο και κάλεσε την κυβέρνηση της Βενεζουέλας για να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που ανέλαβε στο πλαίσιο της διαδικασίας του Βατικανού , διευκόλυνε τον διάλογο περασμένο φθινόπωρο να διεξαχθούν ελεύθερες, δίκαιες και αξιόπιστες εκλογές αμέσως, σέβονται το Σύνταγμα και την Εθνοσυνέλευση, προβλέπουν την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων , και τείνουν να τις ανθρωπιστικές ανάγκες του λαού τ ς Βενεζουέλας . 
Οι αιτήσεις ενθαρρύνεται για Virtual Φοιτητών Εξωτερικού Υπηρεσία eInternships 
Η Εικονική Φοιτητών Υπηρεσία Εξωτερικών (VSFS) είναι το μεγαλύτερο εικονικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στον κόσμο . Υπεύθυνη για τη διαχείριση από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ , VSFS προσφέρει σε όλους τους ομοσπονδιακές υπηρεσίες την ευκαιρία να φιλοξενήσει απομακρυσμένες ασκούμενους . Περισσότεροι Απο 1.000 κενές θέσεις με περισσότερες από 30 ομοσπονδιακές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες, προσφέροντας VSFS ασκούμενοι μοναδική καθοδήγηση και την έκθεση σε ευκαιρίες απασχόλησης εντός των Ηνωμένων Πολιτειών . 
Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα 2017-2018 VSFS είναι ανοιχτά πλέον για USAJOBS.gov. Προθεσμία για την εφαρμογή isJuly 26,2017 .. Ένας πλήρης κατάλογος των έργων που προσφέρονται μπορούν να βρεθούν στο vsfs.state.gov/ κάνοντας κλικ στο «Δείτε Όλες έργα.». Ακολουθήστε @VSFSatState στο Twitter για τα τελευταία νέα VSFS και ενημερώσεις. 
Ακολουθήστε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε Twitter ΚΑΙ Facebook για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις. 
Αρχικά δημοσιεύθηκε στις blogs.state.gov στις 7 Ιουλίου 2017. 
____________________________________________ 
 
«Τα κράτη της Μέσης Ιδρυτής: 
Υπουργείο Εξωτερικών ΤΩΝ ΗΠΑ 
Παγκόσμιου Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (IP)» 
Πήγαινε στο προφίλ του Σπυρίδωνα Liar 
Σπυρίδων Liar 
 
Μέσης μέλος Απριλίου 2017

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Σπυρίδων Liar’s story.