Tips og tricks ved bryllupsplanlægning

Enkle tips til planlægning af et stort bryllup

TIP! Vælg en mindre populær måned at blive gift, hvis du ønsker at spare penge. Der kan betyder at have et bryllup i en mindre populære måned eller på en hverdag, men besparelserne kan være betydelig.
Mange mennesker bliver gigantiske kugler af stress i den tid, som de planlægger deres bryllupper. Den bedste måde at sikre dit bryllup går ud uden en hitch er at planlægge alt omhyggeligt. Følgende artikel vil give dig råd til at gøre hele brylluppet processen lettere.

Se professionelle fotos her.

TIP! Du bliver nødt til at træffe et valg om, hvor meget alkohol du vil betale for, og hvilken type servering vil være mest omkostningseffektiv. En åben bar kan være meget dyrt over en lang tidsperiode.
Husk prisen for alkohol, at du vil være tjener på dit bryllup, og forsøge at finde en, der er omkostningseffektiv. Har en åben bar kan være meget dyrt, hvis det forbliver åben i timevis. Med kun et hurtigt spørgsmål, skal din mødested kunne give dig med deres alkohol servering muligheder.

TIP! Må ikke begrænse din fødeindtagelse drastisk forud for brylluppet. Ligesom en blandet kampsport fighter forbereder sig på en kamp, ​​vil du ende med dehydreret og ør i hovedet, hvis du forsøger at haste tabe.
Prøv etnisk-tema catering at tilføje nogle krydderi til din reception. Kylling og bøf er lidt kedeligt, så hvad med at gå til en række? Variety bør indgå i dit bryllup middag for at gøre det til en mindeværdig oplevelse.

TIP! Hvis tanken om en tusind-dollar, tusind-kalorie bryllupskage efterlader dig kolde fødder, kontakte de lokale butikker og specialbutikker bagerier og spørge om mindre, individuel størrelse portioner. En række sunde alternativer er til rådighed for en bryllupskage som ikke vil forårsage sukker chok.
Før ansætte nogen til at gøre din makeup, undersøge deres tidligere arbejde for at være sikker på det passer til din foretrukne look. Sikre, at du kan lide deres stil af makeup. Så vælg en makeup artist omhyggeligt og overveje at have dem gøre din makeup i en test session uger før brylluppet. Du ønsker ikke at være en time før dit bryllup med en make up artist, der gør din make up på en måde, du ikke kan lide.

Find jeres professionelle bryllupsfotograf lige her.

TIP! Øv din tur, når du går ned ad kirkegulvet. Hvis du har svært ved at gå i hæle, vælge et par ballerina.
Sæt lidt tid og kræfter i dine løfter for at sikre din kone eller mand vil huske denne dag. Ægteskab kræver ofre fra begge sider, holde dette i tankerne, som du gør den stærkeste engagement i dit liv. Selvfølgelig er det vigtigste for løfter at formidle, er din kærlighed til din partner.

TIP! Når du inviterer din familie til din destination bryllup, se om de gerne vil holde sig omkring for bryllupsrejse, også! Dette vil hjælpe med at spare penge, og du kan få en bedre rabat. Desuden vil det øge kvaliteten af ​​minder, du har.

Like what you read? Give Bryllupsfotograf a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.