10 Gün Sonra 11 Milyon Miras Bırakıyorum

Fazla mı hor kullanıyoruz?
Daha bilinçli bir nesil ve toplum oluşturmayı hedefliyor ve her ne kadar hedefimizden şaşmamak için bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak adına çalıştığımızı söyleyesek de güçsüz irademizin kahrını çocuklarımıza miras bırakıyoruz. Her yıl Dünya’da 6 milyon insan Kirli Hava ve Zehirli Gazlar da bulunan toksin ve zehirli havayı solumasıyla bu hava koşullarında oluşabilecek hastalıklar ile yaşamını yitiriyor. Ağaçlar ve Ormanlık Alanların önemleri daha fazla gün yüzüne çıkması da beni de sevindirmiyor değil fakat yeterli gelmiyor.

Türkiye 'de Tarım ve Ormancılık Bakanlığı’nın , vatandaşların ağaç - orman sevgisine ve çevreye olan duyarlılığını arttırmak amaçıyla başlatılmış olan “GELECEĞE NEFES ” kampanyası adı altında “ BUGÜN FİDAN YARIN NEFES” Sloganıyla, ülkemizde 11 Kasım’da İzmir, Karabağlar Tırazlı’da ve Muğla Dalaman’da yangın sonucu zarar gören ormanlık alanların olduğu yerlerde ilk fidanların dikimi yapılacaktır. İlde 11.11.2019 Saat 11.11’de fidan dikimi kampanyası başlayacak ve halkımızdan isteyen herkesin katılabileceği belirtiliyor. Farkındalık oluşturmak isteyen , ormanlık alanlara olan bu ilgiyi arttırmak ve korumak , gelecek nesillerimiz için — çocuklarımız, torunlarımız için en yakın arkadaşlarım ve benim gibi kendi geleceğini hazırlayan herkese bir boyun borçu ve kendimize bir vazife olarak görüyorum. Dünya 'da üzerinde Hem Aklı, Hem Ahlakı, Hem bir Komutan ve hem de bizden farksız biri olan çok sevdiğim Ulu Önder Atatürk ‘ün bir sözüyle sonlandırmak istiyorum “ Yeni nesli, Cumhuriyet’in özverili öğretmen ve eğitmenleri, sizler yetiştirmekte; yeni nesil, sizin eseriniz olacak. Eserin kıymeti, sizin olmasını istediğiniz ve özveriniz derecesiyle uygun olacaktır. ”
Buraya Sizin için bir link bırakıyorum fidan bağışında olduğunuzveya bir fidan sahiplenebilirsiniz.
Kampanya detaylı hakıında daha fazla detay alabileceğiniz için Tarım ve Ormancılık Bakanlığı 'nın sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Hepinize Sağlıklı Tertemiz Bir Gelecek Diliyorum.
