Як обрати ідеальні кросівки та бігові кросівки для активних дітей

CatWayShoes
3 min readJul 3, 2023

Ми не втомлюємося повторювати, наскільки важливо підібрати правильну пару взуття для ваших дітей. Це сприяє природному розвитку стопи, покращенню рівноваги та просторового сприйняття, а також допомагає зростанню.

Для активних дітей взуття ще більш важливе, оскільки вони будуть багато інтенсивно використовувати його. А це означає більший знос. Активним дітям і малюкам потрібне взуття, яке витримає біг по тротуару, гасання по дитячому майданчику та катання на велосипеді. Вибираючи взуття для активного малюка, слід пам’ятати про декілька речей.

Вам потрібне дитяче взуття, на яке ви можете покластися. Ось кілька порад, які допоможуть вам знайти правильну пару дитячого взуття для ваших активних малюків.

Завжди пам’ятайте про те, на що слід звертати увагу при виборі взуття для активних дітей:

  • Підошва: гнучкість, міцність, зчеплення з поверхнею та міцність підошви дуже важливі для дітей, які багато рухаються.
  • Повітропроникність: легкий і повітропроникний матеріал — це ключ до мінімізації неприємного запаху від ніг дитини та покращення терморегуляції.
  • Розмір: важливо правильно підібрати розмір!
  • Комфорт: комфорт є ключовим фактором, регульовані застібки та якісні матеріали сприяють тому, щоб взуття було зручним у всіх відношеннях.
  • Захист і підтримка: взуття з додатковою підтримкою є додатковим бонусом, це може бути посилений носок або міцна зовнішня частина.

Вас може зацікавити: https://catway.com.ua/collection/krossovki/

Підошва

Найбільша відмінність у виборі взуття для активних дітей — це підошва. Переконайтеся, що підошва вашого взуття для активних дітей міцна та гнучка.

Гнучкість підошви взуття

Протягом багатьох років ми вважали, що жорстка підошва допомагає підтримувати зростаючих дітей. Але з тих пір ця думка була спростована. Будь-яка активна дитина потребує м’якої, гнучкої підошви, яка пристосовується до її стопи, коли вона бігає, грається, лазить і повзає. Це сприяє більш природній ходьбі та кращому розвитку стопи.

Довговічність

Справа не лише в гнучкості, але й у міцності. Тонка підошва може зноситися за кілька місяців, якщо ваша дитина постійно стирає її під час гри. Йдеться про взуття, виготовлене з високоякісних матеріалів, які витримують час. Інвестуючи в якісне взуття для малюків та дітей, ви заощадите в довгостроковій перспективі, а ноги дитини будуть належним чином захищені. Коли дешеве низькоякісне дитяче взуття зношується, ноги дитини піддаються впливу навколишнього середовища і не мають належної підтримки. Міцність є надзвичайно важливою при виборі дитячого взуття.

Товста підошва потрібна не лише для довговічності. Вони допомагають захистити стопу дитини від травм. Але будьте обережні! Надміцна підошва не забезпечить вашим дітям свободу рухів, необхідну в ранньому віці.

Зчеплення з поверхнею

Міцність і довговічність — це одне, а надійне зчеплення з поверхнею — зовсім інше. Деякі моделі взуття втрачають будь-яке зчеплення з підошвою. Вони стають схожими на гладку площину, як шпон, що далеко не завжди забезпечує опору. Підошва дитячого взуття повинна мати малюнок зчеплення і бути виготовлена з високоякісного натурального каучуку, який може зчепитися з різними поверхнями.

Ми не хочемо перебільшувати, але наш асортимент дитячого взуття Kid+ спеціально розроблений для чудового зчеплення та тяги. В асортименті представлені різноманітні стилі дитячих кросівок, які створені для пригод.

Взуття

Але, звичайно, ви не можете базувати своє рішення виключно на підошві. Взуття — це не тільки підошва…

Повітропроникність

Нам усім доводилося стикатися зі смердючими дитячими ногами. Піт — це побічний ефект безперервної активності. Діти будуть працювати до знемоги, перш ніж здадуться, тому взуття з вентиляцією є величезним бонусом.

Якісні тканини, такі як шкіра та двосторонній мериносовий/нейлоновий трикотаж, відводять піт. Вони тримають маленькі ніжки і пальчики сухими, зменшуючи дискомфорт (і деякі неприємні запахи).

Розмір

Це універсальний параметр, але ще більш важливий, якщо ваші діти активні. Ми не можемо підкреслити це достатньо… Правильно підбирайте розмір!

Завжди вимірюйте стопу дитини і залишайте на кінці вільний простір на палець завширшки. Цього достатньо для того, щоб ноги дихали і не були занадто незграбними. Більше порад щодо підбору розміру ви можете прочитати тут.

Комфорт

Купуйте взуття, яке легко вдягається і роззувається, навіть на негнучких ногах. Цього можна досягти, якщо шукати еластичні механізми, наприклад, липучки.

І не заковуйте дітей у кайдани. Нехай взуття буде легким, щоб максимально відтворювати відчуття босоніж.

Інший захист та підтримка

Дитячі ігри — це найчастіше грубі ігри. І хоча ми вже перестали їх надмірно захищати, ми все одно зітхаємо, коли бачимо погано оброблене взуття наприкінці хаотичного дня. Взуття з додатковою підтримкою — це додатковий бонус.

Це може означати, наприклад, гнучкий носок, виготовлений зі стійких до абразивів волокон. Він допомагає захистити палець і зробити взуття довговічнішим.

Джерело: catway.com.ua

--

--

CatWayShoes
0 Followers

Наш магазин дитячого взуття "CatWay" пропонує широкий вибір якісного та стильного взуття для маленьких модників.