Cheyney Group Accounting Software Hong Kong review: Hvordan små business ejere kan bo organiseret denne skat sæson

Da skat sæson nærmer sig hvert år, synes det altid at ramme os på den travleste tid i vores personlige og professionelle liv. Selv om de fleste private virksomheder i Canada står over for de samme skat-forberedelse spørgsmål år efter år, har dette ikke være tilfældet.

Her er nogle vigtige ting du kan gøre for at bevare overblikket i skat side af din virksomhed:

Holde dine dokumenter tilgængelige. Det er vigtigt at indarbejde et system til organisering af alle kvitteringer og papirarbejde, du har brug for arkivering din skat eller give din professionelle skat. Disse dokumenter kan omfatte din tidligere selvangivelser, regnskaber, kvitteringer fra velgørende donationer, og en detaljeret kilometertal og Logbog, hvis du påstår dit køretøj og registreringer af udgifter til mad og underholdning.

For de fleste mennesker, organisere dokumenter og kvitteringer er ikke det mest sjove aspekt af at være en privat virksomhedsejer. Men, kan du forenkle dit liv omkring skat tid hvis du gennemfører et system, der virker for dig. For nogle virksomhedsejere er det bedst at lægge 15 minutter hver dag for at organisere, scanne og indsende deres dokumenter. For andre, kan de kun kunne gøre det en gang om måneden. Uanset hvilken løsning du vælger, Sørg for at holde sig til tidsplanen, og du vil ikke have at scramble når det kommer til skat tid.

Hvis du er en årlig HST filer, kan du gendanne HST betalt ved at hævde input skattefradrag (ITCs) på din HST vende tilbage. For at sikre, at din påstand vil være tilladt, skal du sørge for du har præcis dokumentation og registreringer, hvis dine påstand er udfordret.

Hævder fradrag støtteberettigede. Se fremad mod potentielle fradrag og kreditter kan du drage fordel af på skat tid. I stedet for kamp for at komme op med kapitalen, der gør en stor velgørende donation i December eller til at gøre en sidste-øjebliks registreret pensionering besparelser Plan (RRSP) eller skat fri opsparingskonto (TFSA) bidrag, opdele dine forpligtelser og betale en portion hver måned.

Anmeld dine udestående gæld for at sikre, at du gør din interesse udgiften fradragsberettiget videst muligt. Gælden er kun fradragsberettiget, hvis det blev brugt til at tjene business eller formueindkomst. Det er altid klogt at betale ikke-fradragsberettigede gæld så hurtigt som muligt.

Sikre din regnskabs software er den rigtige pasform for virksomheden. Tager opgørelse af dit regnskabs software behov kan medvirke til at reducere nogle af stress i håndtering af virksomhedens finanser. En integreret Enterprise ressource planlægning (ERP) softwareprogram kan hjælpe dig med at binde sammen de finansielle rapportering aspekter af din virksomhed og se det store billede — så du kan gøre de lige strategiske beslutninger for virksomheden.

At holde det simpelt er nøglen til enhver virksomhed. For at sikre, at din ERP-software er den rigtige pasform til din virksomhed, det bør være omfattende nok til at imødekomme fremtidige krav til din virksomhed, men ikke alt for kompliceret at det bliver overvældende. Du ønsker at have et program på plads, som binder hele virksomheden og vil udvikle sig med din virksomhed, som det vokser.

Forberede fremtiden for forretningsområdet. Enhver privat virksomhedsejer skal gennemgå hans eller hendes arv og ejendom plan på en gang årligt, og skat sæson kan tjene som en let påmindelse om denne vigtige opgave. Hvis du endnu ikke har overvejet en arv plan, at starte planlægningen rejse tidligt, kan du køre exit-processen. Du skal gennemse og opdatere din ejendom plan og vil med jævne mellemrum for at sikre, at det afspejler ændringer i din familiemæssige status og finansielle situation samt ændringer i lovgivningen.

Holde styr på det. Bo organiseret og udvikle bæredygtige metoder, som du kan nemt vedtage i din virksomhed kan at forberede dig til skat tid. Gennemførelsen af de rigtige værktøjer og processer vil ikke kun hjælpe dig overleve skat tid, men kan give en konkurrencemæssig fordel og få dig tilbage til at gøre hvad du elsker.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.