Felicity sprang i døden – eksmanden “bortførte” datteren

Den 25. juni i år skrev britiske Felicity Frederiksen på Facebook, at hun følte sig ensom og ønskede, nogen kom på besøg og forhindrede hende i at hoppe ud fra sin altan i København. To uger senere sprang hun i døden.

I følge Felicitys far er årsagen til selvmordet, at eksmanden havde bortført deres baby, og han havde truet Felicity med at få de danske myndigheder til at erklære hende uegnet som mor.

Det er den engelske avis The Sun, der bringer historien om Felicitys selvmord.

Felicity led af bipolar, eller dét man i gamle dage kaldte maniodepressiv. Ifølge den engelske avis var hun imidlertid glad, indtil ægteskabet med hendes danske mand kollapsede.

På Facebook skrev Felicity, at hvis man lider af bipolar skal man i Danmark igennem en forældreevneundersøgelse allerede under graviditeten.

Men da Emilie er født i England, fik eksmanden ene forældremyndighed i Danmark, da der ikke stilles samme krav til forældre i England, der lider af bipolar.

Ægteskabet begyndte på en rejse til Malaysia sidste år, men på sin Facebook-profil afslørede Felicity i sommer nogle grusomme detaljer om deres forhold.

Hun skriver blandt andet, at eksmanden havde stjålet penge fra hende og udsat hende for vold og voldtægt. Desuden opnåede han fuld forældremyndighed over den knap 1-årige pige ved at true og afpresse Felicity, ifølge hendes egne kommentarer på Facebook.

Felicity Frederiksen blev 33 år. Jeg har været i kontakt med Felicitys eksmand på email. Han har fortalt mig sin version af historien, men ønsker ikke at blive citeret.

[ Billederne øverst har jeg lånt fra Felicity Frederiksens profil på Facebook. ]


Oprindeligt udgivet på min blog den 20. november 2016.