Vi søker dyktige studenter til vårt internship-program

Vi ønsker å dele våre hemmeligheter med deg! Søk på vårt internship-program: Kreativitet, markedsføring og digitalt innhold.

Les mer

Vi søker en gruppe dyktige studenter som er kreative og liker å skape innhold (video, audio, tekst) til vårt internship-program. Du vil få mulighet til å bli kjent med Startup livet og få innblikk i de nyeste metodene innenfor online markedsføring og annonsering.

Du kommer til å jobbe tett sammen med vår flerspråklige internasjonale markedsføringsspesialist som kommer til å lære deg hvordan man bruker de nyeste verktøyene samt lære deg tips & triks innenfor moderne markedsføring. Bli med på laget og bli proff på Google Adwords, Analytics, Facebook Ads m.m.

MER INFO:

Uninite holder til i hjertet av UIO på Startup Lab, ved siden av IFI. Vi jobber med en digital tjeneste for utleiemarkedet, som bla. matcher personer som ønsker å bo sammen basert på personlighet, interesser og livsstil. Utleiere kan legge ut leiligheter enten de bor der selv eller ikke. Med Uninite ønsker vi å rydde opp i utleiemarkedet ved å sette mer fokus på leietakerne. Uninite handler om felleskap, samhold og likesinnede mennesker som trives i lag.

  • Erfaring fra relevante studentstillinger foretrekkes, men det viktigste er at du er sulten og ønsker å lære. For oss er det personen som er det viktigste og ikke hva slags CV og attester du har. Send oss derfor en mail om hvorfor akkurat du ønsker å jobbe med Uninite.

Send mail til christian@uninite.com.

Stillingen er ubetalt og arbeidstiden er fleksibel. Vi blir sammen enige om en løsning som passer alle parter. Det viktigste er at det skal være gøy og lærerikt!

Sjekk ut www.uninite.com for mer informasjon om tjenesten.