Vi søker studenter som går grafisk design og interaktivt design!

Vi søker en gruppe dyktige studenter som studerer grafisk design og interaktivt design til vårt internship-program. Du vil få mulighet til å bli kjent med Startup livet og få en spennende og variert arbeidsdag.

Du kommer til å jobbe tett sammen med vår CTO å lære mye om utvikling som gir deg en bedre forståelse for hvordan ditt arbeid blir brukt videre i prosessen. Med andre ord vil du få unik kunnskap om hele prosessen fra ide-/konseptutvikling til ferdig produkt. Hvis du ikke har erfaring innen front-end teknologier som HTML5, CSS3 og JS, vil du få dette hos oss.

Vi ser etter deg som:

  • Er nysgjerrig og lyst til å lære.
  • Jobber godt i team.
  • Har evnen til å sette deg inn i nye prosjekter, og forstår kunden/brukeren ståsted i løsningen.
  • Kan definere, skissere og utarbeide kundevennlige identitet til nye prosjekter eller være med å forbedre eksisterende løsninger.
  • Gå igjennom løsningsforslag med utviklerne og sammen avklare hvordan funksjonalitet best kan presenteres.
  • Kan ta ansvar og jobbe selvstendig med flere oppgaver samtidig, og sørge for at fremdriften i de ulike prosjektene blir ivaretatt.
  • Gode kunnskaper i Photoshop / Illustrator og/eller Dreamweaver.

MER INFO:

Uninite holder til i hjertet av UIO på Startup Lab, ved siden av IFI. Vi jobber med en digital tjeneste for utleiemarkedet, som bla. matcher personer som ønsker å bo sammen basert på personlighet, interesser og livsstil. Utleiere kan legge ut leiligheter enten de bor der selv eller ikke. Med Uninite ønsker vi å rydde opp i utleiemarkedet ved å sette mer fokus på leietakerne. Uninite handler om felleskap, samhold og likesinnede mennesker som trives i lag.

  • Erfaring fra relevante studentstillinger foretrekkes, men det viktigste er at du er sulten og ønsker å lære. For oss er det personen som er det viktigste og ikke hva slags CV og attester du har. Send oss derfor en mail om hvorfor akkurat du ønsker å jobbe med Uninite.

Send mail til christian@uninite.com.

Arbeidstiden er fleksibel. Vi blir sammen enige om en løsning som passer alle parter. Det viktigste er at det skal være gøy og lærerikt!

Sjekk ut www.uninite.com for mer informasjon om tjenesten.