Alegerea unui #cabinet #dentar poate sa fie uneori o provocare. De aceea echipa de #medici #dentisti de la cabinetul #stomatologic Dr. Cristina Mihai iti fac alegerea mult mai usoara. La noi, esti tratat cu respect, seriozitate si profesionalism pentru ca tu sa te bucuri de tratamente dentare de cea mai buna calitate! Alege sa ai parte de tratamente dentare bine realizate care sa iti redea acel zambet frumos si sanatos de altadata. Gama de servicii oferite de medicii dentisti de la cabinetul dentar Dr. Cristina Mihai este variata si completa.

Câteva sugestii în alegerea medicului dentist ar fi:

1. Recomandarea: Aceasta poate să vină din partea cunoştinţelor, a familiei sau din mediul online. Insă atenţie la prietenii ce recomandă criteriul “cel mai ieftin”.Cel mai ieftin nu înseamnă neapărat şi cea mai bună lucrare.
2. Comunicarea medic-pacient: Aici este un pas important deoarece cominicarea şi explicarea unor noţiunii pe limbajul pacientului reprezintă o artă, dar este în acelaşi timp şi bucuria medicului că pacientul întelege necesitatea anumitor tratamente.

medic dentist in Timisoara

3.Igiena cabinetului. Cu toate că nu poţi să mergi în sala de sterilizare a cabinetului, îţi poţi da cu usurinţă seama de gradul de igiena uitându-te la cum arată podeaua, dacă medicul şi asistenta poartă manuşi şi mască de protecţie ori dacă scaunul arată corespunzator. Sunt aspecte importante care fac diferenţa.
4. Preţul nu este un aspect de neglijat. La fel ca şi în alte domenii consider că echilibrul este cuvântul cheie. Sunt unele lucrări care nu îşi au justificat un preţ din categoria premium. Pe de cealaltă parte sunt alte manopere mai dificile la care pentru o economie de câţiva zeci de lei nu ar fi inţelept sa ne riscam.

cabinet stomatologic Timisoara

Vino la Cabinet Stomatologic Dr. Cristina Mihai in Timisoara sa te bucuri de tratamente stomatologice de calitate.