Cabinet_stomatologic_Timisoara-Dr. Cristina Mihai

Cum aleg un cabinet stomatologic în Timişoara?

În alegerea unui cabinet stomatologic trebuie sa ţii cont de câteva aspecte

Unele criterii ar fi:

Referinţe. În general alegi un medic dentist recomandat de familie şi prieteni sau cu numeroase referinţe pozitive de pe platforme web de specialitate. Din sursele anterior menţionate ne putem asigura că medicul stomatolog poate oferi un tratament de calitate care să treacă cu brio testul timpului. De asemenea ne puteţi căuta pe Google sau pe pagina de Facebook.

Acordarea timpului necesar fiecărui pacient. Medicul dentist trebuie să aibă răbdare şi să aloce suficient timp pentru fiecare persoană în parte oferindu-i toate explicaţiile de care acesta are nevoie.

Igiena cabinetului. Apectul general al cabinetului este un criteriu foarte important (curăţenia din cabinet, sala de aşteptare, toaleta etc).

Respectarea orelor de programare. După cum bine ştim, trăim în secolul vitezei. Toţi avem un job, o familie sau diverse hobby-uri cu care ne ocupăm timpul. Pe lângă aceste aspecte trebuie să avem şi un stil de viaţă sănătos. De aceea este foarte important ca medicul stomatolog să respecte ora la care tu eşti programat, de fiecare dată.

Instrumentarul cabinetului. În cabinetul nostru stomatologic din Timişoara dispunem de materiale de calitate superioară şi de aparatură nouă, modernă, uşor de folosit, care scurtează astfel vizita pacientului la stomatolog.

Locaţia. Trăind într-un oraş aglomerat precum Timişoara, ar fi de preferat o locaţie a cabinetului stomatologic cât mai apropiată de staţiile mijloacelor de transport în comun. De asemenea, un alt criteriu de alegere a medicului dentist ar putea fi amplasarea în vecinătatea locuinţei, serviciului etc.

La fiecare pas suntem puşi în situația de a alege.

Fie că este vorba de un restaurant la care dorim să ne celebrăm ziua de naştere sau de o echipă de muncitori care să ne reamenajeze interiorul unei case , alegerea unui medic stomatolog poate să ducă la experiențe plăcute sau mai puțin plăcute.

Câteva sugestii în alegerea medicului dentist ar fi:

1. Recomandarea: Aceasta poate să vină din partea cunoştinţelor, a familiei sau din mediul online. Insă atenție la prietenii ce recomandă criteriul “cel mai ieftin”.Cel mai ieftin nu înseamnă neapărat şi cea mai bună lucrare.

2. Comunicarea medic-pacient: Aici este un pas important deoarece cominicarea şi explicarea unor noțiunii pe limbajul pacientului reprezintă o artă, dar este în acelaşi timp şi bucuria medicului că pacientul întelege necesitatea anumitor tratamente.

3.Igiena cabinetului. Cu toate că nu poți să mergi în sala de sterilizare a cabinetului, îți poți da cu usurință seama de gradul de igiena uitându-te la cum arată podeaua, dacă medicul şi asistenta poartă manuşi şi mască de protecţie ori dacă scaunul arată corespunzator.

Sunt aspecte importante care fac diferenţa.

4. Preţul nu este un aspect de neglijat.

La fel ca şi în alte domenii consider că echilibrul este cuvântul cheie. Sunt unele lucrări care nu îşi au justificat un preț din categoria premium. Pe de cealaltă parte sunt alte manopere mai dificile la care pentru o economie de câțiva zeci de lei nu ar fi ințelept sa ne riscam.

Vino la Cabinet Stomatologic Dr. Cristina Mihai in Timisoara sa te bucuri de tratamente stomatologice de calitate.

Cauti un medic dentist in Timisoara care sa iti ofere tratamente stomatologice de calitate pentru ca tu sa ai un zambet frumos si sanatos de care sa te bucuri in fiecare zi?

Vino la Cabinet Stomatologic Dr. Cristina Mihai in Timisoara pe Aleea Martir Istvan Andrei nr 10 de langa Billa Soarelui sa ai parte de tratamente stomatologice de calitate in fiecare zi!