De 5 nieuwste mannentrends

Met welke herenkleding zit je dit najaar goed? Dit zijn de 5 leukste modetrends voor aankomend seizoen. De herfst/winter staat volledig in het teken van comfortabele kledij met luide opschriften en opvallende kleuren.

1. Normcore

Goed nieuws voor mannen die vooral willen dat hun kledij goed zit, maar ook graag de mode volgen. Dit najaar staat volledig in het teken van normcore. Eigenlijk is het heel simpel. Normcore betekent niets meer dan normale kleding. De klassiekere kledij wordt omgeruild voor casual basics.

Rechts: Pull Minimum (€65,00), Broek Replay (139,00) // Links: Trui Strellson (€109,00), Broek Strellson (€169,00)

2. Volume

Volume is de trend van nù. De broeken worden wijder, de jassen en truien worden groter.

Campagnebeelden Scotch & Soda

3. Statements

Normcore betekent trouwens niet dat de mode bestaat uit “gewone” items. In tegendeel want we gaan voor felle prints, opvallende accenten en schreeuwende logo’s. (Denk: Diesel) Zelfs de modekleuren voor de herfst en winter zijn ongebruikelijk levendig. Topkleuren dit seizoen zijn: kobaltblauw, dieprood, mosgroen en geel.

Campagnebeeld Diesel

4. Athleisure

Dit najaar is het helemaal oké om sportkledij op straat te dragen. Een sportieve sneaker onder een klassiekere outfit of een leuke polo van Tommy Hilfiger? Je moet er natuurlijk niet uitzien alsof je net de sportschool komt buitengewandeld. In combinatie met een klassiek item is dit echt een winner.

Campagnebeeld Tommy Jeans

5. Musthaves

Ten slotte willen we jullie graag nog een paar musthaves meegeven voor de komende periode. Voorzie een paar stevige boots en een opvallende mantel. Wil je nog een stapje verder gaan? Koop dan een crossbody bag.

Campagnebeeld Matinique

Openingsuren

Maandag > Zaterdag: van 10u30 tot 18u30
Zondag: van 10u30 tot 18u
Dinsdag gesloten

Meer info op www.conceptfashion.be