Tensopril — pentru hipertensiune arteriala, 60 CPS / KONIG este un produs KONIG LABORATORIUM vandut foarte bine de drogheria.ro la un pret excelent de bun.

>> CLICK AICI PENTRU PRET SI DETALII <<

Descrierea produsului: Brandul KONIG LABORATORIUM este deja cunoscut pentru calitatea produselor vandute.

Supliment alimentar, ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Recomandat pentru hipertensiune arteriala, tahicardie, angina pectorala, claudicare intermitenta, insuficienta cardiaca. Fabricat in Canada conform normelor de calitate GMP.Tensopril contine o combinatie ortomoleculara de ingrediente naturale ultra-pure care conlucreaza sinergic la controlul tensiunii arteriale si a ritmului cardiac, actionand natural pe toate canalele de reglare a acestora incuzand: — beta blocant; — blocant al canalului de calciu (CCBs); — inhibator de angiotensina (ACE); — blocant al receptorilor de angiotensina; — blocant (relaxant) al sistemului nervos central; — vasodilatator. Administrarea regulata ajuta la normalizarea pe termen lung a tensiunii arteriale, fluxului sanguin si ritmului cardiac. Tensopril este recomandat in cazurile de: — HTA (hipertensiune arteriala); — Tahicardie; — Ischemie; — Angina pectorala; — Claudicare intermitenta; — Insuficienta cardiaca. Tensopril este un produs natural fara efecte secundare. Durata pana la aparitia efectelor pozitive depinde de la caz la caz. In principiu dupa 7–14 zile se instaureaza efecte hipotensive stabile. COMPOZITIE Compozitie/capsula (449,5 mg): extract din flori de Hibiscus sabdariffa PE, cu 15% antocianidine 25 mg extract hidroalcoolic din frunze de Coffea Arabica, cu 5% acid clorogenic 40 mg extract hidroalcoolic din frunze de Paducel (Crataegus laevigata) 75 mg GABA (acid gamma-aminobutiric) 25 mg extract de L-Teanina din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) 25 mg hexaniacinat de inositol 75 mg extract din fructe de Piper nigrum, cu 95% piperina 2.5 mg E252 (nitrat de potasiu) 50 mg dioxid de siliciu 55 mg capsula vegetala 77 mg Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori, arome sau coloranti artificiali. ADMINISTRARE Doza recomandata, numai pentru adulti: 1- 2 capsule pe zi, dupa nevoie sau cum va recomanda medicul. Atentionari — A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. — Acest supliment poate duce la scaderea tensiunii arteriale. Consultati medicul daca administrati medicamente hipotensoare sau alte suplimente care pot scadea tensiunea arteriala. Recomandare — Intrucat sarea consumata in exces conduce la retentia apei si in consecinta la cresterea tensiunii arteriale, la hipertensivi se recomanda un consum moderat de sare.

Pret: vezi in magazin!

Tensopril — pentru hipertensiune arteriala, 60 CPS / KONIG de la KONIG LABORATORIUM este exact ceea ce cauti. drogheria.ro se bucura de increderea multor cumparatori online, ceea ce-l face alegerea perfecta pentru tine.