Dusumele practice si ergonomice la cel mai mic pret

Bilavio.ro va aduce in aceasta zi frumoasa dusumele ieftine, confortabile si rezistente. Echipa noastra se gandeste intotdeauna la necesitatile clientilor si astfel aducem noi produse gata sa fie achizitionate.

In cadrul unei incaperi pardoselile realizate din scanduri, asa zisele dusumele, ofera senzatia de spatiu larg, datorita grosimii reduse si ideea de aerisire, lemn cu esente tari, practic si totodata estetic. In cadrul firmei noastre aveti doua posibilitati de alegere la categoria dusumelelor si anume: dusumele finisate sau cele nefinisate. Realizam atat dusumelele finisate, cat si cele nefinisate din lemn masiv de stejar, de diferite esente, vopsite apoi in diferite culori natural, rezistente in timp.

Ne reprezinta o experienta de peste 15 ani in acest domeniu, asadar puteti sa alegeti cu incredere firma noastra, deoarece erorile in executie si micile probleme de la inceput au disparut cu timpul. Va asteptam cu drag alaturi de noi sa realizam proiecte marete.

Paseste cu incredere spre noi, dusumelele iti vor infrumuseta calea!

Sediul nostru se compune din intrare, spatiul de primire clienti, office, interiorul cu brosuri si tipuri de dusumele exacte pentru a va putea alege concret ce va doriti. Suntem dedicati clientilor nostri si dorim calitate si produse exceptionale pentru acestia, iar in timp sa fie pe buzele tuturor firma : Bilavio.ro. Inca din vechi timpuri se foloseau aceste dusumele, fiind mai ieftine si usor de intretinut, acum insa noi va aducem aceleasi dusumele cu mici imbunatatiri, care va vor fascina si vor reda locuintei aerul mistic si vintage pe care cu siguranta doriti sa-l retraiti la alti parametrii.

Aceasta pardoseala este calduroasa, la realizarea ei folosindu-se material natural, originale, asadar fiti pregatiti sa cuprindeti natura toata in imensitatea ei in mici fragmente din locuinta dumneavoastra. Dusumelele sunt trainice, de aceea nu dau gres niciodata, sunt realizate pentru a rezista oricarei intemperii a vremii si in cazul in care se uzeaza sa poata fi scoasa cu usurinta de catre echipa de muncitori specializati.

Achizitionati dusumele Bilavio.ro cu incredere:

Daca v-ati hotarat sa achizitionati aceste dusumele, sunteti pe un drum bun, deoarece preturile sunt extrem de mici, va este oferita gratuit consultanta, transport in interiorul orasului, iar montajul acestor dusumele este extrem de rapid. Ce ziceti? Sunteti pregatiti sa testate calitatea la dumneavoastra acasa? Bilavio.ro va sustine in orice alegere luata, pas cu pas.

Printre cele mai cautate tipuri de dusumele sunt cele de esenta tare, asa cum va oferim noi lemn de stejar, dupa ce acestea sunt montate neaparat trebuie acoperite cu un lac pentru a le oferi rezistenta la trafic intens. Aceste pardoseli pot rezista si pana la 45 de ani, important este cum au fost realizate din fabrica, cum au fost montate si desigur cat de des au fost utilizate.

Unicul dezavantaj este ca aceste dusumele sunt usor inflamabile, fata de parchet, asadar este important sa avem grija daca fumam sau gatim in acel spatiu. Este foarte important sa dam atentie slefuirii si si lacurii dupa o anumita perioada de timp.

Like what you read? Give Cuvinte Alese a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.