Mobila la comanda pentru orice incapere!

Mobila la comanda- alegerea perfecta in orice imprejurare!

Ta-ai descis sa iti redecorezi locuinta si sa incepi cu inlocuirea pieselor de mobilier care s-au demodat si au un aspect neplacut? Ai de ales intre mobila la comanda si mobila standard, prefabricata de pe Mobilasik.ro. Mobilasik iti recomanda prima optiune intrucat in acest mod vei putea beneficia de foarte multe avantaje, cel mai important fiind, probabil, acela ca poti alege modelul care corespunde preferintelor tale, fara a fi influentat de dimensiuni sau de alti asemenea factori.

Mobila la comanda reprezinta alegerea perfecta a oricarei persoane avand in vedere beneficiile pe care aceasta le aduce. Indiferent de tipul de mobila pe care il doriti (clasic, modern, etc.) si in ce tip de incapere urmeaza sa o amplasati (hol, bucatarie, birou, sufragerie, dormitor, camera copilului, terasa interioara, etc.), specialistii companiei Mobilasik din Bucuresti va vor furniza exact solutiile de care aveti nevoie pentru a va multumi pe deplin. Executam la comanda, chiar si mobilier comercial pentru farmacii, scoli, gradinite, hoteluri, pensiuni, office.


7 motive pentru care trebuie sa alegi mobila la comanda de la Mobilasik!

Daca te intrebi care sunt motivele pentru care merita sa apelezi la ajutorul personalului companiei noastre pentru a crea special pentru tine o mobila la comanda care sa se potriveasca stilului tau de viata, personalitatii tale, precum si stilului locuintei sau incaperii in care va fi instalata, iti oferim ocazia sa le descoperi, in cele ce urmeaza:

-vei beneficia de consultanta de specialitate astfel incat sa faci alegerile potrivite
-timpul de executie este unul redus
-vei obtine o mobila unicat
-costurile sunt avantajoase
-mobila va fi confectionata doar din materiale de calitate
-finisajele vor fi unele deosebite, lucrate cu atentie sporita
-dimensiunile vor fi precise astfel ca mobila se va incadra perfect in spatiul destinat ei

De ce sa alegi Mobilasik pentru furnizarea serviciilor de executie mobila la comanda?

Alegandu-ne ca si partener atunci cand vine vorba de serviciile de executie a mobilei, veti avea ocazia sa intalniti o echipa flexibila, serioasa, competenta, bine organizata, care tine cont de cerintele si preferintele fiecarui client in parte. Va veti bucura de o colaborare fructuoasa, din care ambele parti vor avea de castigat. Profesionalismul, eficienta, devotamentul si seriozitatea sunt alte caracteristici ce ne recomanda ca fiind partenerul ideal.

Dispunem de un spatiu modern amenajat si utilat din punct de vedere tehnologic, care, alaturi de experienta indelungata a executantilor si echipajelor de montaj, Mobilasik vine in intampinarea dorintelor clientilor aducand in prim plan, pe langa aspectele placute ochiului si utile, un raport calitate-pret de nerefuzat pentru mobila la comanda.

Despre Mobilasik

Compania bucuresteana a luat nastere in anul 1997, avand ca obiect principal de activitate, comercializarea pieselor de mobilier. Ulterior, vazand ca solicitarile pentru optimizarea spatiilor din locuinte si personalizarea si adaptarea obiectelor de mobilier in functie de forma si marimea interiorului, au crescut semnificativ, am decis sa producem si sa comercializam propriile produse.

Oferta noastra este unica si dorim ca pe langa mobila la comanda, sa cream noi oportunitati pentru fiecare dintre voi.